27/10 2021

Insigne havde problemer: Klar til Bologna

Napoli-træner Luciano Spalletti bekræfter, at Lorenzo Insigne er klar til at spille mod Bologna torsdag aften, selvom italieneren blev skiftet ud med et slag mod Roma.

Napoli-træner Luciano Spalletti bekræfter, at Lorenzo Insigne er klar til at spille mod Bologna torsdag aften, selvom italieneren blev skiftet ud med et slag mod Roma.

Europa League Gruppe C

6. runde
torsdag 17:45

NAP

vs

LEI

På onsdagens pressemøde forud for Napolis kamp mod Bologna torsdag aften fortalte cheftræner Luciano Spalletti, at han har en af sine vigtigste offensive kort til rådighed.

I weekendens kamp mod Roma blev Lorenzo Insigne pillet ud efter 81 minutter med et slag, men den 30-årige italiener er kommet sig.

- Lorenzo har det godt. Han har ikke vist noget, der beretter om andet. I den her uge har han vist sine kompetencer, så alt er godt, sagde Spalletti på pressemødet ifølge Football Italia.

I samme weekend vandt Milan med 4-2 over netop Bologna, og de kunne derfor overhale Napoli i tabellen. Derfor går Spallettis tropper benhårdt efter en sejr torsdag og dermed sin niende sejr i Serie A.

- Vi skal prøve at vinde den her kamp, men det bliver ikke let, for vi møder et godt hold.

- Kig bare på den sidste kamp, hvor de spillede i undertal. Andre hold ville have stoppet med at kæmpe, men i stedet slog de tilbage og tabte på grund af et drømmemål.

- De fortjente et andet resultat, sagde Spalletti om opgøret, hvor han altså henviser til Milans 4-2-sejr.

Mod Roma spillede Napoli 0-0.

Læs også

Osimhen og Insigne skød Napoli til tops

Osimhen 'stjal' Insignes mål: Betyder intet

Napoli-boss om Insigne-fremtid: Op til ham

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0