21/9 2021

Iniesta: Xavi er klar til at tage over i Barca

Andres Iniesta vurderer, at Xavi er klar til at overtage tøjlerne i Barcelona, for det er det, han har trænet hen imod, siger klubikonet.

Andres Iniesta vurderer, at Xavi er klar til at overtage tøjlerne i Barcelona, for det er det, han har trænet hen imod, siger klubikonet.

La Liga

22. runde
I morgen 20:00

ALA

vs

BAR

Ronald Koeman er under pres i Barcelona, og meldingerne fra Spanien går på, at klubben allerede har besluttet, at hollænderen må ud.

Hvornår det bliver, vides endnu ikke, men klubikonet Xavi Hernandez har længe været nævnt som Barcelonas foretrukne cheftræner.

Goal har spurgt Andres Iniesta, om han mener, at vennen Xavi ville være klar til at tage over i Barca nu, og det er han overbevist om, at han er.

- Det tror jeg, ja, hvis du spørger mig, om jeg kan forestille mig Xavi på Barca-bænken. Først og fremmest fordi han har forberedt sig og trænet for at stå i spidsen for Barca. Han har selvtilliden til at tage imod denne udfordring, siger Iniesta til Goal.

Iniesta kan omvendt ikke rigtig se sig selv gå trænervejen.

- Det er ikke, hvor jeg ser mig selv, men jeg ville overveje det, hvis muligheden bød sig. Men jeg kan da sige, at jeg ville elske at komme tilbage til Barca, det er helt klart.

- Der er dage, hvor man kan forestille sig som træner, og andre hvor man ikke kan. Jeg ved det ikke. Lige nu er det svært at visualisere andet end at være spiller.

41-årige Xavi er ansat i Al-Sadd i Qatar, mens Andres Iniesta fortsat er aktiv i japanske Vissel Kobe.

Læs også

Koeman: Er ikke som Barca for otte år siden

Medie: Koeman får tre kampe til at vende det

Koeman: Takket være mig har Barca en fremtid

21 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0