29/1 2023

Inaki Williams-løse Athletic tabte for tredje gang i steg i La Liga

Celta Vigo sejrede søndag smalt over Athletic Club, som for første gang i næsten syv år spillede en La Liga-kamp uden Inaki Williams.

Celta Vigo sejrede søndag smalt over Athletic Club, som for første gang i næsten syv år spillede en La Liga-kamp uden Inaki Williams.

La Liga

19. runde
FT

CEL

1 - 0

BIL

71'
1 0
Iago Aspas
Mål

På grund af fysisk ubehag var Athletic-profilen Inaki Williams ikke med i truppen til søndagens kamp mod Celta Vigo - før første gang siden 2017.

Athletic jagtede en sejr efter to La Liga-nederlag i streg, mens Celta Vigo jagtede point i håb om at komme på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Udeholdet fik sig noget af et chok efter ét minuts spil, da Carles Perez fra kanten af feltet hamrede kuglen i nettet. Efter et VAR-tjek blev målet dog underkendt på grund af hånd på bolden.

Begge madskaber gik offensivt til værks fra kampens start, men de helt store chancer udeblev.

I det 30. minut forhindrede stolpen Alex Berenguer i at bringe gæsterne i front.

I anden halvleg pressede hjemmeholdet på. Først var Iago Aspas tæt på en 1-0-scoring, da han afsluttede fra kanten af feltet, og kort tid efter var det Perez' tur til at skyde udefra, men bolden ville ikke i mål.

Med 20 minutter tilbage af opgøret kom forløsningen for værterne. Aspas blev stukket i dybden, han bruge flot sin krop til at holde en forsvarsspiller væk og sparkede derefter kuglen i mål.

Selvom Athletic vag bagud havde udeholdet svært ved at etablere et pres i slutfasen, og Celta-spillerne havde held med at afvise det meste.

Sejren bringer Celta op på 16. pladsen.

Læs også

Mallorca fik en smal sejr mod pressede Celta Vigo

Nordmand reddede Celta point mod formstærke Villarreal

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0