12/7 2020

Imponeret Steinlein: Priske får kæmpekarriere

FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein spår Brian Priske en stor fremtid som træner og er ikke klar til at slippe Priske foreløbigt.

FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein spår Brian Priske en stor fremtid som træner og er ikke klar til at slippe Priske foreløbigt.

Superligaen Grundspil

1. runde
fre 11. sep 17:00

SØN

vs

FCM

Brian Priske har været cheftræner i FC Midtjylland siden august og har ført klubben til et suverænt mesterskab.

FCM-direktør Claus Steinlein har været dybt imponeret af Priskes meritter og erkender, at det faktisk kommer bag på ham, at Priske har leveret fra første fløjt. 

- Det har overrasket mig positivt, at Priske har taget tøjlerne så hurtigt. Man ved godt, at når folk bliver forfremmet, kan der godt gå lidt tid, før man for alvor træder i karakter, og jeg var forberedt på, at der kunne gå et halvt års tid, men han var klar til det.

- Fra første sekund tog han trænerstaben under sine vinger og viste, at det var ham, der sad på kommandobroen. Rigtig mange af spillerne har sagt til mig, at han er en genial chef, fordi de både har det godt med ham, men han også stiller kæmpe krav.

- Priske har fået vinderkultur, hårdt arbejde, og at holdet er før den enkelte ind på holdet. Det må jeg give ham og trænerteamet kæmpe cadeau for.

FCM slipper ikke Priske

Der har allerede været meldt om interesse for Priske fra belgiske Standard Liege.

Interessen kommer ikke bag på direktør Claus Steinlein, men han er på ingen måde klar til at slippe Priske foreløbigt.

- Vi har lavet en god aftale med Priske, som skal være her i tre år og være med til at bygge noget op. Vi har givet ham chancen, og han har lynhurtigt betalt tilbage, men han skal være her i mindst tre år, som Jess Thorup og Glen Riddersholm også var.

- Efter de tre år skal han ud, for han har en kæmpe trænerkarriere foran sig. Der skal noget helt vildt til at købe ham fri, for vi er rigtig glade for ham, siger Steinlein.

Udover at have været assistenttræner i FCM har Priske også været assistent for Ståle Solbakken i FCK.

Læs også

Priske: Suverænt guld - nu skal vi i Europa

FCM-chef om belgisk rygte: Priske bliver her

Priske efter belgisk rygte: Har det godt i FCM

Avis: Priske har takket nej til belgisk storklub

57 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0