30/11 2022

Hylder USA-anfører efter iranske spørgsmål: Han var genial

USA-midtstopper Tim Ream hylder Tyler Adams, efter anføreren udviste stor professionalisme på et pressemøde inden opgøret mod Iran. På banen leverede Adams også et højt niveau, da han gjorde alles job en smule nemmere.

USA-midtstopper Tim Ream hylder Tyler Adams, efter anføreren udviste stor professionalisme på et pressemøde inden opgøret mod Iran. På banen leverede Adams også et højt niveau, da han gjorde alles job en smule nemmere.

VM Gruppe B

3. runde
FT

IRA

0 - 1

USA

38'
0 1
Christian Pulisic
Mål

Sent tirsdag aften førte Tyler Adams det amerikanske landshold frem til succes, da anføreren var med til at slå Iran med 1-0 og dermed sende USA videre til ottendedelsfinalerne.

Her leverede Leeds-amerikaneren en stor indsats på midtbanen, hvor der blev gået til stålet, og derfor gav han de iranske spillere en hård dag på kontoret.

Adam fik dermed givet lidt igen, efter de iranske journalister havde valgt at gå i flæsket på ham på pressemødet inden opgøret, hvor han blev kritiseret for at udtale Irans navn forkert.

Desuden skulle han også lige pludselig forholde sig til diskrimination mod sorte mennesker i USA, men Adams får stor ros for sin ageren af medspiller Tim Ream.

- Han var jo genial. Det er jo, hvad det er, da det er den verden, som vi lever i. Det var imponerende den måde, som han håndterede det på. Han var rolig, og den oprigtighed, som han viste, var fantastisk, når man tænker på, at han kun er 23 år, lyder rosen fra Tim Ream.

I mixed zone efter kampen havde den amerikanske midtstopper også stor ros til Adams' spil på banen, da han viste sig som en sand anfører for USA.

- Han gør alles job en smule nemmere, når man ser på det store områder, som han dækker med hans energi, vedholdenhed og arbejdsindsats. Han er altid helt utrolig. Alt, hvad han gør, kommer holdet også til at gøre.

- Han er en stor karakter på holdet, så det er en fornøjelse at spille både bag og foran ham.

Det er på lørdag, at USA skal i aktion i ottendedelsfinalen mod Holland.

Læs også

Pulisic diagnosticeret: Jeg bliver klar til lørdag!

Efter sammenstød: Pulisic kørt til scanning for maveskade

USA er videre! - Pulisic satte en stopper for den iranske VM-drøm

Absurd pressemøde: Iranske journalister gik i flæsket på USA

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0