26/7 2021

Hyballa: Føler mig ikke velkommen i Danmark

Peter Hyballa forsvarer sig mod de anonyme anklager om en overfusende og voldelig adfærd. Jeg føler ikke, jeg er velkommen i dette land, siger han.

Peter Hyballa forsvarer sig mod de anonyme anklager om en overfusende og voldelig adfærd. Jeg føler ikke, jeg er velkommen i dette land, siger han.

Esbjerg-træner Peter Hyballa har været enormt meget i vælten, siden han i slutningen af maj tiltrådte på vestkysten.

Tyskeren er blevet beskyldt for at have en aggressiv og decideret voldelig adfærd og at have udskammet spillere i Esbjerg, men Hyballa mener ikke, at de anonyme anklager er fair.

- Hvem har sagt det? Fortæl mig spillernes navne, siger Hyballa i et interview med TV3 Sport og fortsætter:

- Det er også fuldstændig urimeligt. Journalisterne skriver: 'Hyballa – terror-træner', 'Hyballa – monstertræner', og det er meget let at gå ud og gøre, ikke? Men hvem har sagt det? Giv mig navnene.

- For jeg sidder her nu som en mand, og vi taler sammen. Du slynger det ud i luften nu, og så siger Spillerforeningen 'straf Hyballa', men jeg siger nej, nej, nej, og jeg føler lidt, at jeg slet ikke er velkommen i dette land, siger Hyballa.

Cheftræneren hæfter sig også ved, at omklædningsrummet i Esbjerg tidligere angiveligt har fået Jonas Dal og Lars Olsen fyret.

- Jeg har hørt, at spillerne i denne klub i de seneste år er gået til ledelsen og har fået træneren fyret. Det har jeg hørt, og det er utroligt for mig, at spillerne har så meget magt, at de kan beslutte, hvad der skal ske med træneren.

- Måske var det også et forsøg på det nu, men jeg er stadig her, og jeg bliver, fastslår Hyballa.

Peter Hyballas debut som Esbjerg-træner blev søndag aflyst grundet tordenvejr. Vendsyssel var foran 1-0 ved pausen.

Læs også

Esbjerg-træner: Vi har intet at skjule

Esbjerg - Vendsyssel aflyst grundet tordenvejr

Hyballa udnævner 19-årig som ny EfB-anfører

EfB-læge siger op: Helt uacceptabel adfærd

Hyballa nedtoner afstraffelse: Hvad er et slag?

90 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0