1/7 2022

Hvidovre-legende var eftertragtet: Valgte DS

Hvidovre-legenden Christopher Østberg siger til bold.dk, at flere klubber viste interesse for ham, men han valgte Danmarksserie-klubben Tårnby FF. 

Hvidovre-legenden Christopher Østberg siger til bold.dk, at flere klubber viste interesse for ham, men han valgte Danmarksserie-klubben Tårnby FF. 

Christopher Østberg valgte i slutningen af maj at trække stikket i Hvidovre IF efter hele 245 kampe med 11 mål til følge, men nu venter der et nyt eventyr for midtbanespilleren. 

29-årige Østberg har nemlig valgt at skifte til Tårnby FF, der huserer i Danmarksserien, og midtbanespilleren siger til bold.dk, at han har fået et godt indtryk af Amager-klubben. Flere klubber viste interesse for ham.

- Jeg har haft en del snakke med forskellige klubber, efter jeg stoppede i Hvidovre, men jeg havde egentlig en god mavefornemmelse angående Tårnby. Jeg har haft nogle gode snakke med Salle (Carsten Salomonsson, red.) og Moos (Andreas Moos, red.), som jeg har spillet med i Hvidovre. Det har været virkelig godt, så det er medvirkende til, at jeg er taget derud. 

På hvilket niveau har der været interesse?

- Det har været forskelligt, men det har hurtigt stået klart, at det nok var noget Danmarksserie, som jeg kiggede efter, da der ikke er Jyllandsture i weekenden, og det passer egentlig godt ind i min hverdag.

Bliver specielt

Efter hele 14 år i Hvidovre skal midtbanespilleren nu starte op med en anden klub, og det bliver anderledes. 

- Det, tror jeg, bliver specielt, og det skal jeg nok lige vænne mig til, men når træningen begynder, og jeg lærer mine nye holdkammerater at kende, så tror jeg hurtigt, at det bliver hverdag igen.

Midtbanespilleren glæder sig til at blive en del af klubben, og han regner med, at klubben igen kommer til at spille med i toppen. Tårnby FF endte som nummer to i Danmarksserien Pulje 2 i den seneste sæson.

- For mig har det været vigtigt at finde en klub, hvor det passer godt ind i min hverdag, og jeg har fået en forståelse af, at jeg bliver en del af et godt omklædningsrum med nogle gode gutter, så det glæder jeg mig rigtig meget til. 

- Nu har de jo vundet mange fodboldkampe, og det er også fedt at være en del af et hold, der vinder mange kampe. Det regner jeg også med, at vi kommer til i den kommende sæson, siger Christopher Østberg til bold.dk. 

Tårnby FF har indtil videre hentet både Christopher Østberg og Emil Vatani forud for den kommende sæson.

Læs også

DS-topklub snupper tidligere divisionsspiller

Stort scoop: DS-klub gafler Hvidovre-legende

Stort scoop: DS-klub gafler Hvidovre-legende

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0