17/4 2021

Holse på tavlen i Rosenborgs testsejr

Rosenborg fik en god start på klubbens forberedelser til Eliteserien, da Carlo Holse var blandt målscorerne i en 3-0-sejr over Raufoss fra den næstbedste række.

Rosenborg fik en god start på klubbens forberedelser til Eliteserien, da Carlo Holse var blandt målscorerne i en 3-0-sejr over Raufoss fra den næstbedste række.

Træningskamp

1. runde
FT

RBK

3 - 0

RAU

30'
1 0
Dino Islamovic
Mål
53'
2 0
Emil Konradsen Ceide
Mål
82'
3 0
Carlo Holse
Mål

Rosenborg med Åge Hareide som cheftræner fik en udemærket start på sæsonen, da man slog 1. divisionsholdet Raufoss med 3-0 i sæsonens første træningskamp.

Blandt målscorerne var Carlo Holse, der scorede efter 82 minutter, da han blev spillet fri i højre side af feltet. Et hurtigt træk ind i banen gjorde ham fri nok til at skrue bolden ind bag en sagesløs Raufoss-målmand.

Efter kampen udtalte Åge Hareide sig til norske Nettavisen.

- Det er vigtigt, at vores offensive spillere får selvtillid og scorer mål, lyder det fra den tidligere danske landstræner.

Holse, der netop har været med U21-landsholdet til EM, kom til Rosenborg i januar 2020 og har hidtil spillet 34 kampe for klubben med seks mål og syv oplæg til følge.

Rosenborgs sæson i Eliteserien begynder 9. maj, hvor man møder Vålerenga ude.

Her skal klubben fra Trondheim forsøge at bygge et nyt fundament efter et par skuffende placeringer siden mesterskabet i 2018.

Læs også

Hareides spiller fanget i Sverige: Uforståeligt

Hareide bekræfter: Genforenes med angriber

Holse lider med FCK og jubler med Wind

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0