2/7 2020

Holbæk holder på cheftræner og hyrer Rutkjær

Holbæk forlænger med cheftræner Lars Feist, mens Morten Rutkjær er ny first team coach og teknisk chef i 2. divisionsklubben.

Holbæk forlænger med cheftræner Lars Feist, mens Morten Rutkjær er ny first team coach og teknisk chef i 2. divisionsklubben.

Holbæk har sikret sig overlevelse i 2. division, og det belønnes cheftræner Lars Feist nu for.

Feist bliver således forlænget frem til sommeren 2021, og samtidig får han ny first team coach i form af Morten Rutkjær.

Rutkjær har tidligere været cheftræner i B93, Vanløse og Frem, og han bliver udover first team coach også teknisk chef i Holbæk.

- Hovedopgaven for den tekniske chef er bl.a. scouting af spillere og trænere til seniorholdene, sikre sammenhæng og transition mellem den nyoprettede Udviklingstrup (U-trup i serie 1) og førsteholdet, under hensyntagen til de generelle principper om opfyldelse af målsætningen og ambitionen om, at vi i HB&I har et så lokalt forankret førstehold som overhovedet muligt med spilletid til egenudviklede spillere, oplyser Holbæk.

- Endvidere vil den tekniske chef være inspirator i forbindelse med at skabe mere attraktivt set-up omkring hjemmekampene med henblik på at øge stemningen under kampafviklingerne for dermed også at øge fankulturen i HB&I.

Derudover overgår Christian Holst fra en rolle som assistenttræner til angrebstræner.

Læs også

Slagelse og Skovshoved endnu ikke reddet

Holbæk sikrede sig ny sæson i 2. division

Holbæk henter tidligere Superliga-spiller

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0