21/11 2020

Hoffenheim snublede sent efter komisk mål

Hoffenheim mistede sejren i overtiden mod Stuttgart i en kamp, der endte 3-3. Stuttgart bragte sig foran på et forunderligt mål. Leverkusen slog Bielefeld 2-1.

Hoffenheim mistede sejren i overtiden mod Stuttgart i en kamp, der endte 3-3. Stuttgart bragte sig foran på et forunderligt mål. Leverkusen slog Bielefeld 2-1.

Bundesliga

8. runde
FT

HOF

3 - 3

STU

16'
1 0
Christoph Baumgartner
Mål
18'
1 1
Nicolas González
Mål
27'
1 2
Silas Wamangituka Fundu
Mål
48'
2 2
Ryan Sessegnon
Mål
71'
3 2
Andrej Kramaric
Mål på straffe
90'
3 3
Marc-Oliver Kempf
Mål

Bundesliga

8. runde
FT

BIE

1 - 2

LEV

27'
0 1
Leon Bailey
Mål
47'
1 1
Lukas Hradecky
Selvmål
88'
1 2
Aleksandar Dragovic
Mål

Robert Skov og Jacob Bruun Larsen sad sammen med flere andre Hoffenheim-spillere ude af lørdagens Bundesliga-opgør mod Stuttgart på grund af corona-smitte.

Hoffenheim kunne med en sejr lægge sig på en 10.-plads side om side med Stuttgart, der kunne spille sig på 7.-pladsen.

Efter et kvarters spil bragte Christoph Baumgartner Hoffenheim foran, da han fornemt lagde bolden over i det lange hjørne til 1-0 efter godt Hoffenheim-spil.

Få minutter efter fik Stuttgart udlignet på et mål af Nicolas Ivan Gonazales, der driblede ind i feltet og scorede et flot mål til en 1-1-udligning.

Ti minutter efter scorede Stuttgart opgørets mest mærkværdige mål. Et indlæg blev headet på overliggeren, og riposten fulgte Silas Wamangituka op på. Han sparkede dog bolden på stolpen. Returen røg lige ud til Wamangituka igen, der denne gang lagde bolden i nettet, efter bolden havde ramt træværket to gange. 2-1 til Stuttgart.

I anden halvleg brød Ryan Sessegnon fri, og han fik udlignet for Hoffenheim, da han lagde bolden ind til 2-2.

20 minutter før tid fik Hoffenheim et straffespark. Det tog Andrej Kramaric sig af, og han sparkede Hoffenheim mod sejren med et mål til 3-2.

I tre minutters overtid fik Stuttgart sat det sidste punktum i den vilde kamp. Marc-Oliver Kempf udnyttede en løs bold i feltet til at sparke en sen udligning i målet til 3-3.

Med resultatet er Hoffenheim på 12.-pladsen i Bundesligaen. Stuttgart er nummer otte.

I en anden kamp i Bundesligaen mødtes Bielefeld og Leverkusen.

Her bragede Leon Bailey udeholdet Leverkusen foran 1-0 med en afslutning i nettaget.

Kort inde i anden halvleg kom den tidligere Brøndby-målmand Lukas Hradecky i fokus. En aflevering blev lagt tilbage til Leverkusen-keeperen. Helt upresset kiksede han sit udspark, og så gik bolden i nettet efter et komisk selvmål.

Kort inden slutfløjt blev Hradecky reddet af Aleksandar Dragovic, der sparkede en ripost i nettet til en Leverkusen-føring på 2-1, som blev kampens slutresultat.

Med sejren er Leverkusen på 2.-pladsen, mens Bielefeld er nummer 15 i Bundesligaen.

Læs også

Ramte Hoffenheim afvist: Ville rykke BL-kamp

Babayans Hoffenheim-kammerat også smittet

Hoffenheim sender hele holdet i karantæne

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0