27/1 2023

Hoffenheim må undvære skadet Robert Skov

Robert Skov udgik med en skade i Hoffenheims seneste opgør i Bundesligaen, og skaden holder også danskeren ude af kampen mod Gladbach i weekenden.

Robert Skov udgik med en skade i Hoffenheims seneste opgør i Bundesligaen, og skaden holder også danskeren ude af kampen mod Gladbach i weekenden.

Bundesliga

26. runde
I dag 15:30

WBR

vs

HOF

Robert Skov får sig en ufrivillig friweekend, da han er ikke er med i Hoffenheims kamp mod Mönchengladbach lørdag.

Skov udgik med en lægskade i kampen mod Stuttgart, og det er det, som holder ham ude i weekenden.

Det fortæller cheftræner André Breitenreiter på et pressemøde fredag, hvor han desuden melder Jacob Bruun Larsen, Grischa Prömel, Kevin Akpoguma, Kevin Vogt og Angelo Stiller ude.

Vogt har dog været i spil til kampen, da han kun var tvivlsom grundet problemer med hoften, men Hoffenheim har altså valgt at vælge ham fra.

26-årige Robert Skov har i denne sæson spillet 16 kampe i Bundesligaen med tre mål og to assists til følge, og tiden må vise, hvornår han kommer i spil igen for klubben.

Det er klokken 15:30 lørdag, at Hoffenheim hjemme på PreZero Arena tager imod Gladbach, og der er vigtige point på spil.

Hoffenheim er nemlig blot tre point fra nedrykningspladserne, men en sejr mod Gladbach vil faktisk sende dem op på en niendeplads.

Læs også

Åh nej - Robert Skov udgår med lægskade mod Stuttgart

Dolberg: Robert Skov anbefalede Hoffenheim-skifte

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0