12/5 2021

Højbjerg om Mourinho-fyring: Følte skyld

Pierre-Emile Højbjerg indrømmer, at han havde skyldfølelse, da Jose Mourinho blev fyret i Tottenham, fordi holdet ikke præsterede under portugiseren.

Pierre-Emile Højbjerg indrømmer, at han havde skyldfølelse, da Jose Mourinho blev fyret i Tottenham, fordi holdet ikke præsterede under portugiseren.

Sidste sommer var danske Pierre-Emile Højbjerg Jose Mourinhos første sommersigning, da midtbaneslideren skiftede fra Southampton til Tottenham.

Det var tydeligt, at Mourinho havde tillid til danskeren fra første kamp, og at de havde en godt forhold, hvor Højbjerg hurtigt blev en fast del af startopstillingen.

Den ærgerrige dansker indrømmer i DBU's optaktsprogram 'EM-klar', at han følte med Mourinho, da han blev fyret i den engelske klub. 

- Det var selvfølgelig ærgerligt, men jeg tænkte også, at det var fodboldens mekanismer. Om eftermiddagen efter han var blevet fyret, var det synd, eller, det er ikke så synd for mange i denne verden, men jeg følte med ham. 

- Jeg følte skyld som spiller, han bliver jo ikke fyret, fordi holdet toppræsterer, men fordi der skal ske ændringer, og der var ting, som man ikke var tilfreds med.

- På den måde, var der en skyldfølelse som spiller, men jeg havde et rigtig god snak med ham før han gik, og jeg fik sagt farvel. Han gav mig gode ord og råd med på vejen. Han sagde, at jeg altid kunne skrive eller ringe.

- Jeg skrev så til ham, da jeg kom hjem, bare for at manifestere min tak, så på den måde var jeg utrolig taknemmelig for, at jeg fik lov til at have en træner, som har vundet det hele.

Efter Mourinhos fyring har Ryan Mason taget midlertidigt taget over på trænerbænken i Spurs, mens portugiseren er blevet cheftræner for AS Roma. 

 

Læs også

Rashford: Svært for mig under Mourinho

Roma-træner: Mourinho vil gøre det fantastisk

Conte: Mourinho i Roma er godt nyt for alle

Roma-ejere jubler over Mourinho: Stort skridt

7 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0