27/9 2021

Hjulmand udtager sin landsholdstrup

Mandag står på landsholdsudtagelse med Kasper Hjulmand, og så får SønderjyskE mulighed for at slå AGF, som ikke er sket i de seneste 11 forsøg.

Mandag står på landsholdsudtagelse med Kasper Hjulmand, og så får SønderjyskE mulighed for at slå AGF, som ikke er sket i de seneste 11 forsøg.

Mandag hviler øjnene på landstræner Kasper Hjulmand, for han udtager sin landsholdstrup til de kommende VM-kvalifikationskampe i oktober.

Her møder danskerne Moldova og Østrig, og VM-billetten kan - hvis resultaterne flasker sig - endegyldigt sikres. Udtagelsen finder sted klokken 13.

Der er også kamp i 3F Superligaen. AGF har fået kickstartet sæsonen efter en elendig start, og David Nielsens tropper har nu vundet de seneste tre kampe.

Mandag skal aarhusianerne forsøge at fortsætte de positive takter, når SønderjyskE kommer på besøg, og de lyseblå fra Haderslev plejer AGF at have et godt tag på.

AGF har nemlig ikke tabt til sønderjyderne i de seneste 11 opgør, og man skal således tilbage til august 2017 for at finde den seneste sejr til SønderjyskE, men den stime kan altså blive brudt mandag aften på Ceres Park.

Mandagens program byder derudover på en enkelt kamp fra både Premier League, La Liga og Serie A.

Dagens højdepunkter:
13.00 Landsholdstruppen udtages
19.00 AGF-SønderjyskE
20.45 Venezia-Torino
21.00 Crystal Palace-Brighton
21.00 Celta Vigo-Granada

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0