26/11 2022

Hjulmand: Griezmann fulgte Eriksen rundt på banen

Det var en del af den franske taktik at lukke helt ned for Christian Eriksen, og det var især Antoine Griezmanns job, vurderer Kasper Hjulmand.

Det var en del af den franske taktik at lukke helt ned for Christian Eriksen, og det var især Antoine Griezmanns job, vurderer Kasper Hjulmand.

Da Frankrig lørdag slog Danmark med 2-1, forsøgte franskmændene kampen igennem at lukke ned for Christian Eriksen.

Landstræner Kasper Hjulmand bemærkede undervejs i kampen, hvor opmærksomme de franske stjerner var på den danske midtbanegeneral.

Og hovedopgaven med at lukke ned for Eriksen var ifølge Hjulmand sågar den franske offensivprofil Antoine Griezmanns. 

- Christian er så vigtig for os, og hvis man nærstuderer kampen, kan man se, hvor meget opmærksomhed de franske spillere har på, hvor han er på banen, når vi har bolden, siger Hjulmand. 

- De kommunikerede hele tiden omkring, hvor han var, og han forsøgte at rykke sig lidt væk fra vores venstreside og over til højre, fordi Griezmann fulgte ham rundt.

- Man ser måske ikke, at han har bolden, men så skaber han rum til noget andet. Han har en fantastisk rytme, og han spillede glimrende igen, siger landstræneren.

Frankrigs angriber Olivier Giroud bekræftede over for bold.dk, at Frankrig var meget opmærksomme på at få lukket ned for Eriksen i kampen. Det kan du læse mere om her. 

Læs også

Deschamps om lederen Mbappé: Han er som et damptog

Giroud til bold.dk: Vil hjælpe min ven Simon Kjær

Efter nederlag til Frankrig: Sådan går Danmark videre ved VM

Merde! - Mbappé holdt legestue og sænkede Danmark

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0