22/6 2021

Hjulmand bar Eriksen-smykke: Har ham med

Landstræner Kasper Hjulmand bar et armbånd med en fodbold under kampen mod Rusland som en hyldest til Christian Eriksen. 

Landstræner Kasper Hjulmand bar et armbånd med en fodbold under kampen mod Rusland som en hyldest til Christian Eriksen. 

Danmark er klar til ottendedelsfinalen ved EM efter en vild 4-1-sejr over Rusland. 

Gruppespillet startede ellers forfærdeligt med Christian Eriksens hjertestop, men den danske kreatør er heldigvis i bedring, er blevet opereret med succes og er udskrevet fra Rigshospitalet. 

De danske spillere har dog helt sikkert stadig Eriksen med i deres tanker, og landstræner Kasper Hjulmand bar også et armbånd som en hyldest til Inter-spilleren.

- Jeg har aldrig haft smykker på i mit liv, og det er første gang, jeg går med smykker. Der er en lille fodbold på her, og det er Christian, vi har her, og ham vil vi tage med os. 

- Ham havde jeg med hele vejen. Jeg tænker meget på ham. Som jeg altid har sagt, så er han vores hjerte og rytme, og vi smadrer igennem for ham. Han er en stor inspiration for os alle sammen. Der er ikke mange af vores spillere, der har spillet minutter, uden Christian har været på banen, siger Kasper Hjulmand til TV3+. 

Lørdag kan han meget passende bære smykket igen, når Danmark møder Wales i ottendedelsfinalen.

Læs også

Hjulmand spår 50-50: Wales er også fleksible

Yussuf om bizart mål: For træt til returløb

Schmeichel: Vi har en fantastisk chance nu

Hjulmand: AC er blandt de bedste forsvarere

13 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0