27/10 2020

Henderson om Salah: Som et computerspil

Jordan Henderson er ude med stor ros til Mohamed Salah, efter at egypteren nåede 100 mål for Liverpool som den tredje-hurtigste i klubbens historie.

Jordan Henderson er ude med stor ros til Mohamed Salah, efter at egypteren nåede 100 mål for Liverpool som den tredje-hurtigste i klubbens historie.

Champions League gruppe D

4. runde
I morgen 20:00

LIV

vs

ATA

I aften tager Liverpool mod FC Midtjylland hjemme på Anfield i Champions League. Før kampen er Liverpools kaptajn, Jordan Henderson, ude med store roser til holdets topscorer, Mohamed Salah.

 I sidste weekend mod Everton scorede Salah sit mål nummer 100 for klubben. Det imponerer Liverpools kaptajn, Jordan Henderson.

- Salahs tal er til at tabe underkæben af. Han nåede de 100 mål i kun 159 kampe - det er som i et computerspil, skriver Henderson i sin klumme i kampprogrammet forud for aftenens kamp mod FC Midtjylland.

Henderson stopper dog ikke sin ros af egypteren her.

- Jeg har læst, at Salahs nåede sin milepæl, som den tredje-hurtigste i klubbens historie. De to andre Liverpool-spillere som nåede det hurtigere, er, Roger Hunt og Jack Parkinson - der begge spillede for mange år siden. Det siger endnu mere om Salahs præstation, skriver Henderson ligeledes.

I aften kan Salah derfor score sit mål nummer 101 for Liverpool, når englænderne tager imod FC Midtjylland på hjemmebane.

 

 

Læs også

Klopp i opsang: FCM er ikke et lille hold

Alisson: FCM-comeback giver dem selvtillid

Salah rundede 100 i VAR-dramatisk rivalopgør

Salah snuppede sejrrig rekord fra Rooney

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0