5/12 2021

Helt vanvittigt: Freiburg med vild sejr i BL

Det var det rene vanvid i Bundesligaen søndag aften, hvor Freiburg smadrede Mönchengladbach efter en vild første halvleg, hvor de scorede hele seks mål i et opgør, der endte med en 6-0-sejr.

Det var det rene vanvid i Bundesligaen søndag aften, hvor Freiburg smadrede Mönchengladbach efter en vild første halvleg, hvor de scorede hele seks mål i et opgør, der endte med en 6-0-sejr.

Bundesliga

14. runde
FT

GLA

0 - 6

FRE

2'
0 1
Maximilian Eggestein
Mål
5'
0 2
Kevin Schade
Mål
12'
0 3
Philipp Lienhart
Mål
19'
0 4
Nicolas Höfler
Mål
25'
0 5
Lucas Höler
Mål
37'
0 6
Nico Schlotterbeck
Mål

Mönchengladbach har været som nat og dag i denne sæson, hvor de i den ene kamp kunne smadre Bayern München med hele 5-0 i DFB Pokal, og i den anden kamp tabe med 1-4 til FC Köln.

Søndag skulle de så forsøge at hente en sejr, da Freiburg kom på besøg på Borussia-Park, men desværre for Gladbach, var gæsterne i et regulært målhumør i en helt vild første halvleg.

Der gik nemlig Brasilien-Tyskland fra 2014 i den, da Freiburg bankede Gladbach synder og sammen i løbet af første halvleg, og det hele startede allerede efter under to minutter.

Her slog Kevin Schade nemlig et indlæg i boksen, som Maximilian Eggestein formåede at få under kontrol, inden han sikkert sparkede bolden ind over stregen.

Tre minutter senere var Freiburg så på spil igen, da Schade nu også blev noteret for en scoring. Denne gang var han selv klar inde i feltet, hvor Schade kunne stige til vejrs og gøre det til 2-0 med et flot hovedstød.

Nu skulle Gladbach forsøge at få styr på deres defensiv, men alt gik galt i kampens første 45 minutter. Freiburg gjorde det nemlig også til 3-0 efter kun 12 minutter af kampen.

Her sendte Vincenzo Grifo et farligt frispark ind mod mål, som Yann Sommer fik reddet. Riposten endte dog for fødderne af Philip Lienhart, der uden problemer nu gjorde det til 3-0.

Vanviddet fortsatte på Borussia-Park

Det var en helt vild indledning på kampen, men der gik blot yderligere syv minutter, så fik Freiburg endnu en gang skudt Sommer i sænk inde mellem Gladbach-stængerne efter en scoring af Nicolas Hofler.

På dette tidspunkt var der store frustrationer hos både Gladbachs spillere, trænere og fans, da det var en kæmpe ydmygelse, som de noget ufrivilligt var blevet en del af. 

Ydmygelsen udviklede sig dog til en stor katastrofe efterfølgende, da Freiburg også gjorde det til 5-0 efter kun 25 minutter af søndagens opgør. 

Denne gang var Hofler i oplæggerens rolle, da han tæt på mål headede bolden videre til Lucas Holer, som sendte den det sidste stykke over stregen

Tyskland gik til pause med en føring på 5-0 mod Brasilien tilbage i 2014, men Freiburg valgte lige at gøre det en tand bedre. De formåede nemlig at gøre det til 6-0 efter 37 minutter.

Endnu en gang var det efter en dødbold, at Gladbach måtte indkassere et mål, da Grifo sendte et frispark ind i feltet, som Nico Schlotterbeck headede ind i netmaskerne til 6-0.

Sikke en bedrift af Freiburg, som havde smadret hjemmeholdet fra Gladbach i en helt vild første halvleg, men der kom faktisk ikke flere mål i opgøret, da der ikke blev scoret i anden halvleg.

Freiburg stiger dermed op på en fjerdeplads i Bundesligaen, efter de bankede Gladbach synder og sammen med en 6-0-sejr søndag aften.

14 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0