16/7 2019

HB Torshavn misser CL trods to danske kasser

Lasse Andersen og Sebastian Pingel scorede begge for HB Torshavn, der efter 2-2 mod HJK Helsinki røg ud af Champions League-kvalifikationen.

Lasse Andersen og Sebastian Pingel scorede begge for HB Torshavn, der efter 2-2 mod HJK Helsinki røg ud af Champions League-kvalifikationen.

Champions League Kvalifikation

1. runde
FT

HBT

2 - 2

HJK

17'
1 0
Sebastian Pingel
Mål
56'
2 0
Lasse Andersen
Mål
60'
2 1
Riku Riski
Mål
77'
2 2
Riku Riski
Mål

Europa League Kvalifikation

1. runde
FT

KLA

0 - 0

RIT

HB Torshavn skulle tirsdag aften på noget af en opgave, da finske HJK Helsinki kom på besøg i returopgøret i Champions League-kvalifikationen.

Den færøske danskerklub havde tabt det første opgør 0-3 og skulle derfor bruge et lille mirakel i det omvendt opgør. Det udeblev, selv om Lasse Andersen og Sebastian Pingel gjorde deres for, at det skulle lykkes.

Efter et kvarters spil bragt Pingel hjemmeholdet i front 1-0, hvilket også var stillingen ved pausen.

Efter 56 minutters spil kom der for alvor spænding i opgøret, da Lasse Andersen fordoblede HB Torshavns føring og gjorde det til 2-0.

Mere spændende blev det dog ikke for danskerklubben. Gæsternes Riku Riski blev skiftet ind og scorede to gange til slutresultatet 2-2. 

HB Torshavn tabte samlet 2-5 og kommer altså ikke med i Champions League i denne omgang. 

I Europa League-kvalifikationen var Jesper Brinck i aktion for Klaksvik, som havde fået 1-1 i første opgør mod Riteriai fra Litauen, hvor den tidligere Brøndby-spiller Auri Skarbalius er cheftræner.

Den tidligere Brabrand-spiller var med i hele kampen, der sluttede 0-0, og sammen med holdkammeraterne kan han derfor juble over at være videre til næste runde. 

 

Læs også

Dansk Torshavn-duo fik hug i Helsinki

Brabrand-anfører rykker til Færøerne

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0