28/8 2021

HB Køge lejer ung angriber i FC Nordsjælland

HB Køge har lørdag sikret sig forstærkning til angrebet, da de har lejet Joachim Rothmann fra FC Nordsjælland for resten af sæsonen.

HB Køge har lørdag sikret sig forstærkning til angrebet, da de har lejet Joachim Rothmann fra FC Nordsjælland for resten af sæsonen.

NordicBet Liga

13. runde
fredag 16:30

HIF

vs

HBK

HB Køge har i denne sæson haft store problemer foran mål, men det kan der nu måske blive ændret på.

De har nemlig lørdag bekræftet, at de har lejet Joachim Rothmann hos FC Nordsjælland for resten af den igangværende sæson.

Det meddeler HB Køge på sin hjemmeside.

- Vi har en bred trup, men vi er meget hårdt ramt af skader, særligt i offensiven, og i den situation, som vi befinder os i nu, har vi vurderet, at det vil være fint med forstærkning til offensiven. 

- Vi har tidligere spillet træningskampe mod FC Nordsjælland med Joachim Rothmann på holdet, og vi kender hans kvaliteter, som en ung og talentfuld spiller med masser af fart. 

- Han har scoret godt med mål som U19-spiller i FC Nordsjælland. Han har et stort potentiale, og det er det, som vi håber, at vi kan være med til at forløse her hos os, udtaler HB Køge-direktør Per Rud.

21-årige Joachim Rothmann er netop vendt tilbage til Danmark efter et lejeophold hos norske Tromsø, hvor han dog ikke fik den forventede spilletid.

Rothmann har kontrakt med FC Nordsjælland frem til sommeren 2022.

Læs også

Hård start for Agger: Al begyndelse er svær

HB Køges Snorre: Jeg ser frem til tre point

Agger kan få comeback: En nødsituation

Agger trods nyt nederlag: Tror stadig på det

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0