13/8 2020

HB Køge lejer canadier tilbage fra Toronto FC

HB Køge har lejet Antonio Rocco Romeo hos Toronto FC. Midterforsvaren har tidligere været på leje hos 1. divisionsklubben. 

HB Køge har lejet Antonio Rocco Romeo hos Toronto FC. Midterforsvaren har tidligere været på leje hos 1. divisionsklubben. 

1. division

6. runde
lørdag 11:00

HBK

vs

FAM

Den 20-årige canadiske centerback, Antonio Rocco Romeo, skal i den kommende sæson hjælpe HB Køge i den næstbedste danske fodboldrække. 

Her er han lejet hos Toronto FC, og det har han prøvet før. I foråret 2019 var han nemlig også på leje hos HB Køge. 

Dengang blev det til otte optrædener i den sorte- og blå-stribede trøje, og hos 1. divisionsklubben glæder de sig over, at de igen har den unge canadier til rådighed. 

- Vi kender Rocco som en luftstærk og fysisk stærk midterforsvarer, som også er god på bolden og i det fremadrettede spil. Han viste sig rigtig fint frem i foråret sidste år, og vi er glade for at kunne byde ham velkommen tilbage. 

- Vi ved, at Rocco har holdt kontakten ved lige med flere af spillerne i klubben, siden han rejste hjem for et år siden, så vi er overbeviste om, at han tilpasser sig hurtigt og igen falder rigtig godt til i klubben, siger sportsdirektør hos HB Køge, Per Rud. 

Aftalen er et produkt af et samarbejde, som HB Køge har med Toronto FC. 

Læs også

17 kasser tre år i træk: Koch føler sig splittet

HB Køge lejer midt i Fremad Amager

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0