30/11 2022

Hareide støtter Hjulmands valg: Jeg ser intet problem

Flere spillere i Danmarks VM-trup er ikke i topform, men Åge Hareide havde ligesom Kasper Hjulmand valgt kontinuitet frem for nye spillere, siger nordmanden til B.T.

Flere spillere i Danmarks VM-trup er ikke i topform, men Åge Hareide havde ligesom Kasper Hjulmand valgt kontinuitet frem for nye spillere, siger nordmanden til B.T.

Danmark har endnu ikke for alvor fundet melodien til VM i Qatar, hvor det er blevet til et kryds mod Tunesien og et nederlag til Frankrig.

Kasper Hjulmand har 25 spillere til rådighed, efter Thomas Delaney måtte forlade lejren med en skade fra den første kamp, men ikke ret mange af spillerne er mødt ind i VM-lejren i topform.

Særligt i offensiven har en del af de danske spillere haft en ujævnt efterår med skader og manglende spilletid på klubplan.

Det gælder blandt andre Mikkel Damsgaard, Andreas Cornelius, Kasper Dolberg, Jonas Wind og Yussuf Poulsen.

Spørger man Danmarks tidligere landstræner Åge Hareide, er det dog helt rigtigt at udtage de spillere, der har været meget med landsholdet, i stedet for andre, der ellers kan have været i bedre form på klubplan.

- Jeg er enig med Kasper om at vælge kontinuiteten frem for nye spillere. Han har jo også haft samtaler med spillerne, og han har tiltro til, at de er i god nok form. Jeg ser ikke noget problem, siger Hareide til B.T.

Danmarks resultater i de første to kampe gør, at gruppekampen mod Australien onsdag eftermiddag med sikkerhed skal vindes, for at danskerne kan gå videre.

Læs også

Hjulmand før skæbnekamp: Samme identitet og filosofi

Algerisk trio leder Danmarks skæbnekamp mod Australien

Australsk profil: FCK-keeper har ikke givet DK-råd - endnu

Udvikling i Tunesien-Frankrig spiller ind: Hjulmand har styr på det

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0