8/12 2022

Har ikke fået bud på Lønstrup: Forfærdeligt tidspunkt at miste ham

Hillerød-direktør Jackie Rasmussen siger til bold.dk, at klubben ikke har modtaget bud på manager Christian Lønstrup. Det vil dog være forfærdeligt at miste ham, siger direktøren. 

Hillerød-direktør Jackie Rasmussen siger til bold.dk, at klubben ikke har modtaget bud på manager Christian Lønstrup. Det vil dog være forfærdeligt at miste ham, siger direktøren. 

NordicBet Liga

17. runde
lør 11. feb 12:00

HIL

vs

HOB

Hillerød Fodbold-manageren Christian Lønstrup har været nævnt som et emne til det ledige cheftrænerjob i Sønderjyske, og onsdag skrev B.T., at Lønstrup har været til samtale i den sønderjyske klub. 

Jackie Rasmussen, der er Hillerød-direktør, siger dog til bold.dk, at klubben ikke har fået nogle bud på Christian Lønstrup, der har kontrakt med NordicBet Liga-klubben frem til 2024.

Direktøren fortæller ligeledes, at det vil være skrækkeligt at miste Lønstrup på nuværende tidspunkt. 

- På det personlige plan vil det være rigtig ærgerligt. Jeg vil være rigtig ked af at miste Christian (Lønstrup, red.), da jeg synes, at han er en fantastisk kollega. Jeg er rigtig glad for at have Christian. 

- Jeg vil også sige, at jeg ikke har modtaget nogle bud på Christian, og han har kontrakt her frem til 2024, så jeg sover rimelig godt om natten, men det er klart med fire uger til sæsonstart, er det et forfærdeligt tidspunkt, hvis vi skulle miste Christian, siger Jackie Rasmussen til bold.dk. 

Rasmussen siger dog, at han har forståelse for, hvorfor klubben kigger mod Lønstrup. 

- Han er en del af den øverste ledelse, men han har kontrakt frem til 2024, og det forholder vi os til. Jeg er dog ikke blind, og jeg ved godt, at når vi præsterer, så vil han være interessant. Det er også en blåstempling af vores projekt, at vi både kan levere spillere ud, men også trænere. Sådan er det i fodboldverdenen. 

Fantastisk parløb
Samarbejdet med Lønstrup er gået over al forventning, siger Rasmussen, og den tidligere Superliga-træner har sat et massivt aftryk i Hillerød. 

Han sikrede blandt andet klubben oprykning til NordicBet Ligaen i den seneste sæson.

- Da jeg talte med Christian Lønstrup første gang, snakkede vi om, hvordan Hillerød havde spillet i mange år, og hvor vi gerne ville hen. Vi skulle prøve at udvikle vores koncept. Christian (Lønstrup, red.) har sammen med mig været med til at rykke os til det næste niveau i forhold til den transition, som vi har været igennem. 

- Christians rolle som manager er givet ud fra, at han har et større ledelsesansvar, og han er med i alle processer sportsligt. Christian og jeg laver strategierne i forhold til, hvor vi skal hen. Det har været et fuldstændig fantastisk parløb og stadig er indtil nu, siger Jackie Rasmussen til bold.dk.

Hillerød er lige nu nummer otte i NordicBet Ligaen med 20 point efter 16 kampe. Sønderjyske er nummer seks og har 27 point efter 17 opgør.

Læs også

Avis: Sønderjyske har holdt samtaler med Falch og Lønstrup

Lønstrup om vanvittigt comeback: Overgår historisk præstation

Lønstrup efter Sønderjyske-rygte: Altid interesseret i større klubber

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0