6/6 2020

Gytkjær kom på tavlen i Poznan-comeback

Christian Gytkjær scorede på et elegant chip, og Lech Poznan fik vendt et truende 1-3-nederlag. Kampen mod Zaglebie Lubin endte 3-3 i Ekstraklasa.

Christian Gytkjær scorede på et elegant chip, og Lech Poznan fik vendt et truende 1-3-nederlag. Kampen mod Zaglebie Lubin endte 3-3 i Ekstraklasa.

Ekstraklasa

28. runde
FT

ZAG

3 - 3

POZ

8'
1 0
Filip Starzynski
Mål på straffe
21'
1 1
Christian Gytkjær
Mål
26'
2 1
Sasa Aleksander Zivec
Mål
40'
3 1
Filip Starzynski
Mål på straffe
77'
3 2
Jakub Kaminski
Mål
88'
3 3
Dani Ramirez
Mål på straffe

Lech Poznan havde danske Christian Gytkjær på toppen fra start, da mandskabet var på besøg i Lubin for at møde Zaglebie Lubin i Ekstraklasa.

Gytkjær og co. fik en dårlig start på kampen, da de kom bagud efter otte minutter. Hjemmeholdet fik tilkendt sig et straffespark.

Filip Starzynski var sikker fra pletten og scorede til 1-0.

Herefter kom danske Gytkjær ind i billedet, og danskeren skulle hurtigt få sig en hovedrolle i kampens mål nummer to. 

Efter 21 minutter blev Gytkjær flot sendt i dybden af Daniel Ramirez. Med et fikst chip fik den danske angriber passeret Dominik Hladun i målet til 1-1. Det var danskerens 16. sæsonmål.

Herefter gik det kraftigt ned ad bakke for Lech Poznan.

Blot fem minutter efter udligningen kom hjemmeholdet igen foran. Denne gang var det Sasa Zivec, der bragte Zaglebie foran. Han headede bolden kontrolleret i mål efter et indlæg fra højre.

Sidste scoring i første halvleg fandt sted efter 40 minutter, da Zaglebie igen fik sig et straffespark. Samme Starzynski gik til bolden og placerede bolden i mål til 3-1. Et skud, som Mickey van der Hart var tæt på at snuppe i Lech Poznan-målet.

3-1 var stillingen ved pausen.

Ved anden halvlegs start kom både Jakup Moder og Filip Marchwinski ind for at presse ekstra på, men det hjalp ikke det store.

Lech Poznan forsøgte sig med sporadiske chancer, men troen forsvandt stille og roligt ud af holdet hen imod slutningen af anden halvleg. 

Trods begrænset boldbesiddelse lykkedes det Zaglebie at stå godt og dybt og forhindre de helt store muligheder for Lech Poznan.

Efter 73 minutter var arbejdsdagen færdig for Gytkjær, da han blev skiftet ud til fordel for Timur Zhamaletdinov.

Herefter blev kampen vendt på hovedet.

I det 77. minut fik Lech Poznan reduceret til 2-3, da Jakub Kaminski på flot vis trak ind i banen og bankede bolden op i krydset.

To minutter før tid blev comebacket en realitet for Lech Poznan, da kampens tredje straffespark blev dømt. Ramirez gik til bolden og scorede sikkert til 3-3.

3-3 blev kampens resultat.

Det betyder, at Lech Poznan er på fjerdepladsen i Ekstraklasa, mens Zaglebie indtager niendepladsen.

Læs også

Topscorer i Polen: Gytkjær lover flere mål

Christian Gytkjær skiftet ind i Poznan-nedtur

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0