3/12 2022

Grealish giver Almiron en undskyldning: Havde fået et par drinks

Jack Grealish har givet Miguel Almiron en undskyldning, efter han kom med en kommentar om Newcastle-spilleren under fejringen af Premier League-titlen sidste sæson. 

Jack Grealish har givet Miguel Almiron en undskyldning, efter han kom med en kommentar om Newcastle-spilleren under fejringen af Premier League-titlen sidste sæson. 

Carabao Cup

semifinale
I morgen 20:00

NEW

vs

SOU

Jack Grealish har trukket en kommentar om Miguel Almiron tilbage. 

Den engelske kantspiller sagde som en joke, at det var godt Riyad Mahrez blev taget ud i kampen mod Aston Villa under sidste kamp i 2021/2022-sæson, fordi han spillede som Newcastle-spilleren. 

Det fortalte han under fejringen af sidste sæsons mesterskab.

Sidenhen har Almiron imponeret for Newcastle, hvor han i denne sæson har scoret otte mål i Premier League. 

Og nu undskylder City-spilleren altså. 

- Jeg er aldrig blevet spurgt om det, og lad mig lige adressere det. 

- Jeg gør nogle dumme ting nogle gange, som jeg fortryder. Det var dagen efter afslutningen på sæsonen, og jeg havde tydeligvis fået et par drinks. 

- Han sagde noget om mig i et interview den anden dag, hvor han ønskede mig alt det bedste. Jeg tænkte 'sikke en fyr', fordi hvis nogen havde sagt det om mig, så havde jeg nok gjort noget andet. 

- Jeg skrev til Matt Targett, fordi jeg er tæt med ham efter Villa-tiden, og jeg spurgte ham, om han kunne skrive en besked fra mig og undskylde. 

- Jeg troede, videoen var privat, men selvom det var privat, så skulle jeg ikke have sagt det, fordi vi er begge professionelle, siger han i et interview med Daily Mail. 

Grealish er lige nu samlet i den engelske VM-trup, som søndag møder Senegal i ottendedelsfinalen. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0