30/11 2022

Gravina afventer retssag: Vil ikke sanktionere Juventus før

Den italienske forbundspræsident Gabriele Gravina vil afvente en retssag, før der tages en beslutning om mulige sanktioner mod Juventus. 

Den italienske forbundspræsident Gabriele Gravina vil afvente en retssag, før der tages en beslutning om mulige sanktioner mod Juventus. 

Serie A

20. runde
søndag 14:00

JUV

vs

MON

Juventus oplyse mandag aften, at hele bestyrelsen i klubben har valgt at trække sig tilbage. 

På det seneste har klubben været undersøgt for fejlagtige oplysninger og snyd med bogholderiet, da spillerne under corona angiveligt gav afkald på fire måneders løn. 

Tirsdag indgav La Liga en klage over Juventus, og ligaen ville have Torino-klubben til at modtage sportslige sanktioner, da italienerne ifølge La Liga har forbrudt sig på financial fair play.

Onsdag har den italienske forbundspræsident Gabriele Gravina udtalt, at han vil afvente udfaldet af en retssag, før der skrides til handling.

- Jeg kan ikke lide tanken om at sanktionere klubber, i dette tilfælde Juventus, før der har været en retssag. Der er undersøgelser i gang, og vores anklagemyndighed er på sagen, men vi kender ikke udfaldet.

- Vi er i tæt kontakt med UEFA, det internationale organ, vi venter på retssagen, og så vil vi drage konklusioner, udtaler Gravina ifølge Football Italia.

Juventus er øjeblikkeligt nummer tre i Serie A. 

Læs også

Avis: Allegri ville sige op - Juventus afviste

Chef for Juve-investor freder Allegri: Skal blive ved at vinde

La Liga vil have Juventus straffet for brud på financial fair play

Del Piero åbner for comeback til Juve: Jeg er på standby

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0