2/7 2020

Glen: Aldrig nogensinde drømt om titlen nu

Glen Riddersholm fortæller, at han aldrig havde drømt om allerede at vinde en titel med SønderjyskE i sin første hele sæson.

Glen Riddersholm fortæller, at han aldrig havde drømt om allerede at vinde en titel med SønderjyskE i sin første hele sæson.

Sydbank Pokalen

finale
FT

AaB

0 - 2

SØN

38'
0 1
Anders K. Jacobsen
Mål
56'
0 2
Anders K. Jacobsen
Mål
65'
0 2
Julius Eskesen
To gule kort

Glen Riddersholm var onsdag cheftræner for det første SønderjyskE-hold i historien, som har skaffet en titel til det sønderjyske.

Den præstation var Riddersholm stolt over, og han afslørede efter kampen, at han slet ikke havde drømt om at skulle vinde en titel i sin første hele sæson med klubben.

- Jeg er kommet til en klub, hvor der er rigtig mange skridt at tage, budgettet er småt og jeg havde aldrig nogensinde drømt om at tage en titel i min første hele sæson, sagde SønderjyskE-træneren efter kampen.

Han var meget tilfreds med SønderjyskEs indsats i 2-0-sejren over AaB.

- Følelserne er mange. Som jeg har sagt i hele optakten til denne finale, så spillede vi for de fantastiske mennesker, der gør, at vi kan bære SønderjyskE-logoet over brystet.

- Klubben har været undervejs mange år, og mange mennesker har været med hele vejen. Det er dem, vi spiller for, lige fra loyale sponsorer til vores bestyrelsesmedlemmer og til frivillige. Jeg synes, vi levede op til vores værdier.

-Vi var modige, fremadrettede og vi vandt ikke bare fortjent, vi vandt fuldt fortjent. Det var kun det røde kort, som gjorde, at vi kom ud i at skulle forsvare den hjem.

- Det var lidt atypisk SønderjyskE. Vi har bygget noget godt op i SønderjyskE, hvor vi fra starten italesatte, at vi ville vinde pokalen og det har vi gjort nu. Det har vi sagt hele vejen igennem for at prøve at ændre på kulturen.

- Vi er vant til at vinde kampe, når det gælder nedrykning. Det er første gang, at vi som klub står i en kamp, hvor vi kunne opnå noget, der er lidt andet end oprykning og selvfølgelig sølvmedaljen i 2016. 

- Men sådan en finale, har vi haft en masse af i løbet af sæsonen, som var små finaler. Dem har vi ikke håndteret godt nok, så det glæder mig, at vi optrådte sådan mod AaB. Det var jeg dybt imponeret over.

- Vi var dominerende fra start til slut. Vi løste alle taktiske udfordringer og faser på fantastisk vis. Fra starten havde vi godt styr på, hvad de ville, og vi spillede fremad. Vi kunne have været endnu mere effektive også.

- Da vi blev reduceret til ti mand løste vi også den taktiske dimension, og det betød rigtig meget, at de idéer, vi arbejder på, kan ses i måden, vi præsterer på.

- Det har jeg egentlig også sagt, når vi har tabt, men jeg vil gerne understrege det. Vi er et år inde i projektet, og der er rigtig mange skridt at tage nu, også selv om vi har vundet den her kamp.

Han mener, at sejren er et udtryk for, at SønderjyskE har en sund ledelsesstrategi, hvor tålmodigheden er i højsædet.

- Det er et udtryk for, at vi er en solid klub, hvor der ikke er mennesker, som har travlt med at trykke på aftrykkeren. De er rolige og afmålte og ved, hvad det vil sige at leve op til vores værdier.

- Vi er en overlever-klub, det meldte vi ud i januar, og det skal vi være fremadrettet. Vi kunne ikke tage de skridt, vi meldte ud i sommer, for det kunne vi ikke løse på så kort tid. Det er fair nok at stoppe op og arbejde.

- Jeg ved ikke, hvad fremtiden bringer, og så må vi se, hvad strategien bliver fremadrettet.

SønderjyskE spiller på lørdag, når man på hjemmebane tager imod OB. Her kæmper Glen Riddersholm og co. for point til at sikre overlevelse i Superligaen.

Læs også

44 AaB-fans anholdt efter pokalfinale

Spændt pokalhelt: Stort at komme i Europa

SønderjyskE-chef: Truppen ikke klar til Europa

AK blev sønderjysk helt i kæmpe pokaldrama

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0