30/9 2022

Glæde hos Vejle-profil: Havde som minimum fortjent uafgjort

Kristian Kirkegaard glæder sig over, at Vejle Boldklub formåede at få 1-1 mod Hvidovre IF, da de som minimum havde fortjent at spille uafgjort i en meget tæt topstrid.

Kristian Kirkegaard glæder sig over, at Vejle Boldklub formåede at få 1-1 mod Hvidovre IF, da de som minimum havde fortjent at spille uafgjort i en meget tæt topstrid.

NordicBet Liga

11. runde
FT

HIF

1 - 1

VB

48'
1 0
Christian Jakobsen
Mål
87'
1 1
Richard Sukuta-Pasu
Mål

Det så længe sort ud for Vejle Boldklub, da de var på vej mod et nederlag til konkurrenterne fra Hvidovre IF fredag aften, men kort før tid dukkede Richard Sukuta-Pasu op og udlignede til 1-1.

Det skabte en masse drama, da Hvidovre-lejren mente, at de skulle have haft et frispark forinden, og det kostede blandt andet et rødt kort til en fysioterapeut.

Der blev dog ikke pillet ved scoringen, og dermed kunne NordicBet Ligaens tophold rejse hjem til Nørreskoven med et point, og det var Kristian Kirkegaard glad for.

- Det var selvfølgelig rart, at vi fik scoret til sidst og alligevel fik det ene point med. det havde været en hård en at sluge, hvis vi skulle have været herfra uden, da vi som minimum havde fortjent få uafgjort.

Vejle er en del af en topstrid, hvor der er mange om buddet, og i næste runde venter der en nyt topopgør mod FC Helsingør.

Kirkegaard er dog sikker på, at de sagtens kan sætte de andre tophold på plads.

- Jeg glæder mig helt vildt, som jeg gør til hver kamp, jeg skal spille for Vejle. Det er nogle fede kampe, og hver gang jeg går på banen, så er jeg overbevidst over, at vi kan vinde dem. Så det ser jeg frem til, udtaler Kristian Kirkegaard til Vejles Youtube-kanal.

Vejle Boldklub har 25 point efter 11 runder, mens Hvidovre har 24 point på andenpladsen.

SønderjyskE ligger på tredjepladsen, hvor de med en sejr i weekenden kan ende på 23 point, så det er tæt i toppen af NordicBet Ligaen.

Læs også

Se her: Hvidovre-fysioterapeut løber på banen og får rødt kort

Indskifter sikrede Vejle point i dramatisk afslutning i topkamp

Tysk bomber valgte Vejle: Kunne ikke sige nej

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0