17/4 2021

Gladbach jordede Frankfurt på hjemmebane

Mönchengladbach slog Eintracht Frankfurt med 4-0 på hjemmebane i Bundesligaen. Sejren bringer Gladbach tættere på de europæiske pladser i top seks.

Mönchengladbach slog Eintracht Frankfurt med 4-0 på hjemmebane i Bundesligaen. Sejren bringer Gladbach tættere på de europæiske pladser i top seks.

Bundesliga

29. runde
FT

GLA

4 - 0

EFR

10'
1 0
Matthias Ginter
Mål
60'
2 0
Jonas Hofmann
Mål
67'
3 0
Ramy Bensebaini
Mål
90'
4 0
Hannes Wolf
Mål

Mönchengladbach og Eintracht Frankfurt tørnede lørdag sammen i den tyske Bundesliga, hvor hjemmeholdet inden kampen var 13 point efter Frankfurt.

Gæsterne fra Frankfurt lå på fjerdepladsen inden kampen med 12 point op til Bayern München på førstepladsen.

Men selvom Frankfurt lå bedst placeret i tabellen, så var det alligevel Gladbach, der kom bedst ud til kampen.

Allerede efter 10 minutter kom hjemmeholdet også foran efter et hjørnespark, da en fri Matthias Ginter kunne sætte hovedet på bolden og sikkert styre den forbi Kevin Trapp i Frankfurt-målet.

Frankfurt forsøgte at presse på for en udligning, men Gladbach-defensiven ville ikke give op uden kamp.

Kort før pausen var det tæt på, at Gladbach havde fået en chance for at bringe sig på 2-0, da et muligt straffespark skulle ses igennem på VAR, men dommeren valgte ikke at dømme noget, hvorfor de to mandskaber måtte gå til pause med 1-0 til Gladbach på måltavlen.

Anden halvleg startede ud med et tungt pres fra Frankfurt, som var mest på bolden.

Alligevel var det dog hjemmeholdet fra Gladbach, der kom frem til flest skudforsøg, hvor Marcus Thuram tidligt i halvlegen sendte et forsøg afsted.

Efter godt en times spil appellerede Gladbach-spillerne igen for et straffespark, som dommer Deniz Aytekin måtte se igennem på VAR, men heller ikke denne gang blev der dømt noget.

Det fik dog ikke den store betydning, for blot to minutter senere dukkede Jonas Hofmann op i Frankfurt-feltet, hvor han kunne sparke bolden forbi Trapp til 2-0.

Scoringen gav Gladbach yderligere blod på tanden, hvilket medførte en scoring til 3-0 små syv minutter senere, da Ramy Bensebaini kom først på en ripost og kunne sende hjemmeholdet foran med tre mål.

Frankfurt forsøgte at presse på for en reducering, der kunne bringe dem tilbage i kampen, men Gladbach-mandskabet formåede at holde gæsterne fra scoringer i resten af kampen. 

I stedet satte Gladbach det sidste punktum i kampen, da hjemmeholdet dybt inde i overtiden fik sendt Hannes Wolf afsted med en stikning, som sikkert blev sendt i mål til slutresultatet 4-0.

Med sejren er Gladbach nu på syvendepladsen med 43 point. Der er 10 point op til Frankfurt på fjerdepladsen.

Læs også

Rygtetid: Milan vil forlænge med Simon Kjær

Sommer får to kampe i skyggen

Dansker vil være Wendt-arvtager i Gladbach

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0