8/12 2022

Glad Jesper S: Højer-forlængelse var vigtig for min beslutning

U21-landstræner Jesper Sørensen fortæller, at han er glad for sin nye aftale med DBU, og at det spillede en vigtig rolle for ham, at Steffen Højer forbliver assistenttræner.

U21-landstræner Jesper Sørensen fortæller, at han er glad for sin nye aftale med DBU, og at det spillede en vigtig rolle for ham, at Steffen Højer forbliver assistenttræner.

Trænerduoen Jesper Sørensen og Steffen Højer fortsætter samarbejdet med DBU.

Sørensen fortsætter således som U21-landstræner, mens Højer forbliver i rollen som assistenttræner. 

På DBU's hjemmeside oplyser Jesper Sørensen, at han er glad for kontraktforlængelsen, og at Højers nye aftale betød meget for hans personlige valg.

- Jeg er glad for, at DBU har været tilfredse med det arbejde, der er lavet omkring U21-landsholdet, og at de, ligesom jeg selv, ønsker at forlænge. 

- Det betyder også, at vi nu får ro på i trænerteamet og kan gå frem mod den næste store opgave, som er at kvalificere os til U21 EM-slutrunden i 2025 med et nyt kuld unge og talentfulde spillere, som jeg ser meget frem til at arbejde sammen med mod nye mål. 

- Og så har det haft stor betydning for min beslutning, at Steffen Højer også forlænger. Vi har et stærkt samarbejde, som fungerer rigtig godt, siger U21-landstræneren.

Steffen Højer forklarer, at forlængelserne giver arbejdsro til trænerteamet.

- Det er anden gang, at jeg og DBU forlænger, og det er der en grund til. Jeg synes, det er fantastisk fortsat at få mulighed for være en del af den udvikling, vi har i dansk talentudvikling. 

- Jeg nyder at arbejde sammen med både Jesper og resten af holdet og ikke mindst de spillere, der er en del af holdet. Nu har vi lidt arbejdsro, men kan jo snart se frem mod en nye EM-kvalifikation, siger han.

DBU oplyser, at både Sørensen og Højer har forlænget kontrakten frem til 2024.

Læs også

DBU forlænger med U21-landstrænerduo

Flertal af danskere vil have DBU til at forlade FIFA

DBU donerer over en halv million til migrantarbejdere i Qatar

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0