5/8 2021

Glad Greve: Brøndby er en unik mulighed

Mathias Greve er meget glad for, at skiftet til Brøndby er blevet en realitet, for det er en unik mulighed for ham, siger han.

Mathias Greve er meget glad for, at skiftet til Brøndby er blevet en realitet, for det er en unik mulighed for ham, siger han.

Brøndby har købt Mathias Greve i Randers FC, og dermed skifter offensivspilleren væk efter halvandet år hos kronjyderne.

26-årige Greve kalder Brøndby-skiftet for en 'unik mulighed', og han ser tilbage på sin tid i Randers med stor tilfredshed.

- Det har været en fuldstændig fantastisk tid i Randers. Jeg kom jo som mere eller mindre reservespiller i OB, og siden er det jo bare gået én vej i Randers, hvor jeg har fået nogle kæmpe oplevelser sammen med holdet, siger Mathias Greve til klubbens hjemmeside.

- Jeg har været med til at spille klubben i top-6 for første gang, hvor jeg scorer i den afgørende kamp mod FCK. Og så står pokalfinalen og hele oplevelsen, som triumfen førte med sig, selvfølgelig også stærkt i billedet, når jeg skal evaluere min tid i klubben.

- Jeg er sindssygt glad for, at jeg har været med til at give Randers den oplevelse og de oplevelser, som de skal ud at have i Europa.

- Det er unik mulighed, som er opstået for mig her. Så det er da noget, jeg virkelig ser frem til. Jeg er glad for, at vi har fundet en løsning, hvor alle virker til at være glade i hvert fald.

Mathias Greve har fået en fireårig aftale i Brøndby, som ifølge B.T. betaler 7,5 millioner kroner for offensivspilleren.

Læs også

Randers om ny BIF'er: Har lavet en god handel

Greve: BIF er det fedeste i DK for offensive

Officielt: Brøndby køber flyvende Greve i RFC

16 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0