12/12 2020

Glad Falk: Jeg kunne have jagtet udlandet

Rasmus Falk medgiver, at han kunne have jagtet en klub i udlandet, men han føler sig så elsket og ønsket i FC København, at han meget gerne ville forlænge.

Rasmus Falk medgiver, at han kunne have jagtet en klub i udlandet, men han føler sig så elsket og ønsket i FC København, at han meget gerne ville forlænge.

Superligaen Mesterskabsspil

29. runde
mandag 17:00

FCN

vs

FCK

Rasmus Falk havde oprindeligt kontraktudløb med FC København i 2022, men lørdag har klubben præsenteret en ny aftale, der løber til 2025.

Falk er ovenud tilfreds med forlængelsen, for han elsker at være i FCK.

- Jeg er meget stolt og glad for, at FCK ser mig som en vigtig spiller for holdet, og at de ser mig som en del af et spændende projekt med at skrive nye kapitler til en flot historie i klubben, siger Falk til fck.dk.

- Jeg elsker at være her og har nogle fantastiske holdkammerater, ligesom jeg har haft masser af store oplevelser i Parken med den massive opbakning, vi altid har der.

Falk medgiver, at han kunne have jagtet udlandsdrømmen, men han føler sig virkelig ønsket i FCK.

- Jeg er meget motiveret og har store ambitioner i forhold til at skabe nye store øjeblikke i klubben sammen med holdet og vores fans, så jeg er meget glad for, at min fremtid er her og nu er på plads.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg også kunne have valgt at jagte et ophold i udlandet et sted, men det er også vigtigt for mig, at jeg oplever, at jeg virkelig er ønsket her, og at der er så stor tillid til mig. Den vil jeg arbejde hårdt for at betale tilbage på, siger Falk.

Rasmus Falk har indtil videre vundet to mesterskaber med FCK.

Læs også

Rasmus Falk forlænger med FCK

15 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0