15/7 2021

Glad Bjelland: Lyngby er min hjerteklub

Andreas Bjelland er glad at vende hjem til sin hjerteklub efter lejeaftalen, som sender forsvarsspilleren til Lyngby BK på en etårig lejeaftale fra FC København.

Andreas Bjelland er glad at vende hjem til sin hjerteklub efter lejeaftalen, som sender forsvarsspilleren til Lyngby BK på en etårig lejeaftale fra FC København.

1. division oprykningsspil

30. runde
onsdag 16:30

FCH

vs

LYN

Efter flere år med langvarige skader i FC København kan Andreas Bjelland måske få styr på formen i Lyngby.

Forsvarsspilleren er blevet præsenteret af 1. divisionsklubben på en etårig lejeaftale, og Bjelland håber på, at kunne bidrage med en masse erfaring i Lyngby-truppen.

- Lyngby er min hjerteklub. Det var her, jeg fik min fodboldopdragelse og spillede i rigtig mange år. Det betyder utrolig meget for mig, og jeg glæder mig til at komme ind og spille foran fansene, som altid har været fantastiske.

- Jeg har fået en masse erfaring, og jeg har prøvet mange ting, og forhåbentlig har jeg ikke glemt at spille fodbold. Jeg skal bidrage med mine lederegenskaber, ro på kuglen og være med til at bygge op omkring det unge Lyngby-hold, der er nu. 

- Jeg er klar til at spille og være med til at bygge på fra dag ét, gøre holdet og truppen bedre. Det er målet, fortæller Bjelland til Lyngbys hjemmeside.

Den 33-årige forsvarsspiller er dermed fortid i FCK, hvor hans aftale udløber til næste sommer, når lejeaftalen udløber. 

Læs også

Bekræftet: Bjelland bliver udlejet til Lyngby

Avis: Bjelland færdig i FCK - Skifter til Lyngby

Zeca tilbage i træning for FCK

FCK på træningslejr uden Bjelland og Zeca

8 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0