26/11 2022

Giroud til bold.dk: Vil hjælpe min ven Simon Kjær


Den franske forward Olivier Giruod fortæller til bold.dk, at han vil gøre alt for at hjælpe Simon Kjær og danskerne på onsdag.


Den franske forward Olivier Giruod fortæller til bold.dk, at han vil gøre alt for at hjælpe Simon Kjær og danskerne på onsdag.

Danmark er pisket til sejr over Australien på onsdag, hvis drømmen om VM-knockout-fasen skal holdes i live.

Samtidig skal de bruge hjælp fra Frankrig, som skal tage point fra Tunesien.

Og en af de største franske stjerner, Olivier Giroud, forsikrer over for bold.dk, at det bliver et topmotiveret fransk hold, der går på banen. 

- Vi vil helt sikkert gå efter at vinde kampen, og hvis jeg kan hjælpe min ven Simon, vil det være fint. Vi spiller altid for at vinde, smiler Giroud.

Han fortæller også, at det franske hold havde indstillet sig på, at Christian Eriksen ikke skulle være lige så dominerende, som han var, da Danmark slog Frankrig i Parken i Nations League.

- Eriksen er den danske playmaker med store kvaliteter. Det var derfor, at vi forsvarede os dybt, så han ikke kunne modtage bolden mellem linjerne og sætte spillet derfra.

- Vi havde planen om at lukke ham, for vi ved, at han har kvaliteterne til at gøre forskellen, sagde Giroud, inden han blev hevet videre af en fransk pressemedarbejder.

Læs også

Vilde Mbappé tangerer Zidane som 23-årig

Frankrig fik deres hævn mod Danmark: Mbappé gjorde forskellen

Efter nederlag til Frankrig: Sådan går Danmark videre ved VM

Merde! - Mbappé holdt legestue og sænkede Danmark

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0