6/12 2022

Giroud hylder Mbappé: Bedste angriber jeg har spillet med

Olivier Giroud priser sin landsholdskollega Kylian Mbappé, som han kalder den bedste angriber, han nogensinde har spillet på hold med.

Olivier Giroud priser sin landsholdskollega Kylian Mbappé, som han kalder den bedste angriber, han nogensinde har spillet på hold med.

EM Kvalifikation Gruppe B

2. runde
mandag 18:45

IRL

vs

FRA

Fænomenet Kylian Mbappé har taget VM i Qatar med storm og ligger lige nu lunt i svinget til at blive turneringens topscorer. 

Franskmandens fodboldevner er beundret af mange, og flere kalder ham allerede nu for verdens bedste fodboldspiller.

En anden topscorer, Olivier Giroud, der fik rekorden som den mest scorende spiller på det franske landshold takket være sit mål mod Polen, er også blandt Mbappés mange beundrere. 

- Kylian er mere eller mindre en af de bedste spillere, jeg har spillet samme med. Han er fantastisk, og stadig ung, hvilket er skræmmende, fordi han stadig kan forbedre sig.

- Han er virkelig effektiv, og har været det fra starten af turneringen. Han har været vital for os. Meget afgørende. Han er klart den bedste angriber, jeg nogensinde har spillet sammen med, sagde den 36-årige AC Milan-spiller på et pressemøde ifølge Sky Sports.

Giroud kommenterede også på de mange teorier om, at der skulle være nogen form for intern konflikt mellem de to målscorere.

- Vi har ikke set det bedste fra ham, og jeg håber det kommer snart, og at han kommer til at slå alle rekorderne. 

- Vores forhold har altid været godt, og denne smittende entusiasme er noget vi gerne vil dele med de unge spillere og gøre vores fans glade.

Frankrig møder England i VM-kvartfinalen på lørdag.

Læs også

Fire dage før England-brag: Mbappé misser fransk træning

Saka blev skurk til EM: Klar til at sparke straffe mod Frankrig

Milan-træner håber på fransk VM-triumf

Giroud blev historisk for Frankrig: Mbappé fanger mig nok snart

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0