22/1 2022

Genoa og Udinese delte i målløst remis

Genoa og Udinese delte pointene, da de spillede 0-0 i Serie A-kampen lørdag eftermiddag.

Genoa og Udinese delte pointene, da de spillede 0-0 i Serie A-kampen lørdag eftermiddag.

Serie A

23. runde
FT

GEN

0 - 0

UDI

79'
0 0
Andrea Cambiaso
To gule kort

Stadio Luigi Ferrais dannede lørdag rammerne for Serie A-opgøret mellem Genoa og Udinese.

Gæsterne var uden den danske landsholdsspiller Jens-Stryger Larsen, som klubben forsøger at sælge i dette transfervindue.

Der var smæk på tempoet fra kampens start, hvor særligt hjemmeholdet havde flere gode muligheder.

Først var kantspilleren Caleb Ekuban tæt på med en afslutning, der tvang Marco Silvestri til at levere en flot redning, og efterfølgende var Kelvin Yeboah først på en ripost, men igen var Udineses keeper vaks ved havelågen med en fin redning.

Yeboah var dog ikke færdig med at vise tænder, og efter 16 minutters spil var han tæt på at score, da han satte foden på et godt indlæg, men Marco Silvestri diskede nok en gang op med en sublim redning.

Silvestris gode aktioner i Udinese-målet betød, at der fortsat stod 0-0 ved pausefløjt.

I anden halvleg fortsatte Genoa med at være farligst, men hjemmeholdet havde svært ved at finde den fornødne skarphed til at få prikket hul på bylden.

Eksempelvis fik Kelvin Yeboah en fin mulighed for at bringe hjemmeholdet i front efter 70. minutters spil, men angriberens afslutning var for uskarp, og igen var Marco Silvestri parat med en redning.

Udinese havde heller ikke meget at bringe til bordet rent offensivt, men i det 79. minut fik de en invitation til at sætte sig på kampen.

Her modtog Genoas midtbanespiller Andrea Cambiaso nemlig to gule kort og blev dermed sendt i bad efter bare 25 minutter på banen.

Midtbanespilleren fik først en advarsel for en tackling, og efterfølgende brokkede han sig til det andet, der altså betød, at hjemmeholdet blev reduceret til ti mand.

Udvisningen hjalp dog ikke på kreativiteten hos Udinese, der ikke formåede at kreere det store, inden dommerens slutfløjt.

Dermed sluttede kampen uden scoringer, og de to hold måtte tage til takke med et enkelt point hver.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0