14/1 2021

Gaxe bliver sportschef i Fremad Amager

Fremad Amager har torsdag præsenteret Jacob 'Gaxe' Gregersen som ny sportschef.

Fremad Amager har torsdag præsenteret Jacob 'Gaxe' Gregersen som ny sportschef.

1. divisionsklubben Fremad Amager har torsdag ansat ny sportschef, og her er valget faldet på en gammel kending fra dansk fodbold.

Det er således Jacob 'Gaxe' Gregersen, der senest har arbejdet som kommentator og ekspert hos NENT.

- Det her er en af de største prioriteringer, jeg har haft i forhold til klubbens sammensætning af medarbejdere. Det er væsentligt at have en mand på sådan en post, og det er rigtig vigtigt for os at hive en mand ind med erfaring fra dansk divisionsfodbold. 

- Med ansættelsen af Gaxe i organisationen får vi udfyldt en position, som har været tiltrængt i forhold til at tage næste skridt. Hans baggrund og profil passer perfekt ind i vores arbejdsmiljø, og vi glæder os over at kunne byde Gaxe velkommen, siger Fremad Amager-direktør Allan Ravn.

Hovedpersonen selv glæder sig over muligheden for at blive en del af Fremad Amager.

- Amager er et spændende sted at komme. Jeg har været her som modstander, og kærligheden har været til at føle. Der er en fed stemning i Sundby, og det glæder jeg mig til at være en del af. 

- Der er allerede taget mange skridt i den rigtige retning, og jeg glæder mig til at tage arbejdshandskerne på, siger Gaxe til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Dialogen omkring et samarbejde har kørt i en periode med både Allan og ejerne. Samtalerne har udviklet sig positivt, og jeg trives i et rigtig godt fodboldmiljø, som det Fremad Amager kan tilbyde. Jeg glæder mig til at komme helt ind i maskinrummet igen.

Gaxe har tidligere arbejdet i SønderjyskE, FC Vestsjælland og Næstved.

Læs også

Fremad A-boss roser spillerne efter træner-exit

Ex-Fremad A-træner hiver tre spillere med sig

Fremad Amager bekræfter træner-afsked

Fremad Amager-ejer køber bulgarsk klub

13 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0