21/1 2021

Gattuso forsvarer Insigne: Ikke hans skyld

Lorenzo Insigne missede et straffespark mod Juventus, men italieneren må ikke føle sig ansvarlig for Super Cup-nederlaget, pointerer Gennaro Gattuso.

Lorenzo Insigne missede et straffespark mod Juventus, men italieneren må ikke føle sig ansvarlig for Super Cup-nederlaget, pointerer Gennaro Gattuso.

Super Cup

finale
FT

JUV

2 - 0

NAP

64'
1 0
Cristiano Ronaldo
Mål
80'
1 0
Lorenzo Insigne
Brændt straffe
90'
2 0
Alvaro Morata
Mål

Napoli tabte onsdag den italienske Super Cup-finale med 0-2 mod Juventus, men ved stillingen 1-0 til Juve fik Napoli en gylden mulighed i form af et straffespark.

Det tilbud misbrugte Lorenzo Insigne dog, men offensivprofilen er ikke skyld i finalenederlaget, mener Napoli-træner Gennaro Gattuso.

- I så vigtige kampe kan man have en smule uheld, og det inkluderer et misset straffespark, men redningen på Lozano i det 94. minut var utrolig.

- Vi vinder og taber som et hold, og Lorenzo må ikke tænke, at vi tabte på grund af ham, for det er ikke rigtigt, siger Gattuso til RAI Sport og tilføjer generelt:

- Disse to hold respekterede hinanden, så det var en taktisk skakkamp, hvor ingen af holdene havde mange muligheder. Det var ikke perfekt fra nogen af os. De forsøgte at udnytte deres angriberes fart, men vi fik lukket rummene de fleste gange.

Læs også

Pirlo jubler over første trofæ som træner

Ronaldo efter finale-sejr: Scudettoen er mulig

Ronaldo hyldes som verdens mest scorende

Ronaldo og Morata sikrede Super Cup-triumf

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0