15/7 2020

Fyret Johnny Mølby: Jeg er ikke overrasket

Den nu tidligere Vendsyssel-træner Johnny Mølby er ikke overrasket over fyringen, når han ser på antallet af trænere, klubben har haft i de senere år.

Den nu tidligere Vendsyssel-træner Johnny Mølby er ikke overrasket over fyringen, når han ser på antallet af trænere, klubben har haft i de senere år.

Cheftræner Johnny Mølby og sportsdirektør Ole Nielsen blev tirsdag fyret for deres stillinger hos Vendsyssel.

I de seneste fem år har klubben haft syv forskellige cheftrænere.

Derfor er Mølby heller ikke overrasket over, at klubben nu også har valgt at skille sig af med ham. 

- Overrasket er jeg ikke, når man også ser på det antal trænere, der har været i gennem i Vendsyssel de sidste mange år. Så er man ikke helt overrasket, siger Mølby til bold.dk.  

- Når man har været oppe i Superligaen et år, så vil man gerne være deroppe, og det har jeg også fuld forståelse for, men der har været kæmpe stor udskiftning i truppen, og det er en del af det.

Synes du klubben burde vægte kontinuitet højere?

- Det ved jeg ikke, men jeg kigger bare på, hvor mange trænere der har været i gennem, og det er den måde, de har valgt at gøre tingene på. Det er de i deres gode ret til.  

Er du enig i deres beslutning om at fyre dig?

- Jeg er ikke enig med beslutningen, men omvendt så er jeg også bevidst om, at det er de i deres gode ret til. Det er vilkårene, så det er ikke noget, jeg piber over.

- Nu har man jo været et stykke tid i den her branche, og der ved man jo godt, at hvis resultaterne ikke lige er med dig, så er der altid en mulighed for det. Så kan man altid kigge på timing, og det forløb man har været i gennem og alle de her ting. 

- Så er der selvfølgelig også nogle ting, man sætter spørgsmålstegn ved. Men i sidste ende så er klubben i deres gode ret til at gøre den her slags ting, siger 51-årige Mølby til bold.dk. 

Vendsyssel vil præsentere en ny træner senere i dag, der eftersigende bliver Lasse Stensgaard, der for nylig har været assistenttræner hos AaB. 

 

 

Læs også

Medie: Vendsyssel hyrer AaB-duo som trænere

Vendsyssel fyrer Johnny Mølby og Ole Nielsen

7 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0