7/8 2020

Fuenlabrada smed sejren i kaos-kamp

Fuenlabrada tabte 1-2 i den kontroversielle og udsatte kamp mod Deportivo La Coruna i Segunda Division og misser playoff om oprykning.

Fuenlabrada tabte 1-2 i den kontroversielle og udsatte kamp mod Deportivo La Coruna i Segunda Division og misser playoff om oprykning.

Segunda División

42. runde
FT

COR

2 - 1

FUE

11'
0 1
Pathe Ciss
Mål
84'
1 1
Claudio Beauvue
Mål
90'
2 1
Claudio Beauvue
Mål på straffe

I Segunda Division i Spanien har der udspillet sig et drama i de sidste uger, og det har fået en foreløbige ende.

Kampen mellem Fuenlabrada og Deportivo La Coruna i sidste spillerunde af Segunda blev udskudt efter et corona-udbrud hos Fuenlabrada før kampen.

Den to uger udsatte kamp blev fredag spillet, og Fuenlabrada kunne med en sejr eller et uafgjort resultat spille sig på sjettepladsen i Segunda Division og tage den sidste playoff-plads om oprykning til La Liga. 

Derpotivo La Coruna havde afgjort deres skæbne i ligaen og var rykket ned i den tredjebedste række.

Kampens første mål kom i det 11. minut, da Pathé Ciss var på pletten for Fuenlabrada og bragte holdet foran 1-0. 

Et kvarter inden halvleg var Fuenlabrada ved at fordoble føringen, da en Fuenlabrada-spiller var alene med Deportivo-målmanden, der dog fik reddet forsøget. 

Fuenlabradas playoff-håb kom i fare fem minutter før tid. Her dukkede Deportivos Claudio Beauvue op og sparkede 1-1-målet i kassen og udlignede for Deportivo La Coruna.

Dybt inde i kampens overtid scorede Claudio Beauvue på et straffespark og sikrede Deportivo La Coruna en sen sejr på 2-1.

Med resultatet misser Fuenlabrada sjettepladsen i Segunda Division og den sidste playoff-plads, som Elche i stedet tager.

Deportivo rykker ud af divisionen, som tabellen ser ud nu. Men det er uvist, om kampen får et efterspil, da Deportivo før har argumenteret for, at sidste spillerunde skulle spilles på samme tid for alle hold. 
 

Læs også

Segunda-kaoskamp rykkes til fredag

Mere kaos i Segunda: Almeria stopper træning

Kovending: Omstridt kamp spilles 5. august

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0