26/11 2022

Frustreret Kjær hader bænkplads: Jeg var ved at gå til

Den danske landsholdsanfører Simon Kjær fortæller, at han aldrig kommer til at vænne sig til at sidde på bænken, men understreger, at beslutningen var den rette mod Frankrig.

Den danske landsholdsanfører Simon Kjær fortæller, at han aldrig kommer til at vænne sig til at sidde på bænken, men understreger, at beslutningen var den rette mod Frankrig.

VM Gruppe D

2. runde
FT

FRA

2 - 1

DAN

61'
1 0
Kylian Mbappe
Mål
68'
1 1
Andreas Christensen
Mål
86'
2 1
Kylian Mbappe
Mål

Simon Kjær måtte lørdag se med fra bænken, da Danmark tabte med 1-2 til Frankrig ved VM.

Landsholdskaptajnen fortæller efter kampen, at han har nogle problemer med sit lår, som gjorde, at Kasper Hjulmand besluttede at spare Kjær for at undgå at forværre problemet. 

Undervejs i opgøret mod Frankrig kunne man fra tilskuerpladserne se en aktiv Kjær på sidelinjen, der ad flere omgange dirigerede og rådgav sine holdkammerater på banen. 

AC Milan-stopperen forklarer, at han følte sig nødsaget til at gøre et eller andet, da livet på bænken på ingen måde tiltaler ham.

- Jamen jeg er jo nødt til at leve på en eller anden måde. Jeg var jo halvt ved at gå til.

Er du det?

- Ja, jeg hader det, og jeg kommer aldrig til at vænne mig til det. Jeg trives overhovedet ikke på bænken. Det må jeg bare sige. Men samtidig er jeg også nødt til at acceptere, at der blev taget en beslutning i dag (lørdag, red.).

Var det den rigtige? 

- Ja, det var den rigtige. Man kan vel altid kæmpe sig igennem et eller andet, men det havde ikke været det rigtige at gøre i dag.

Simon Kjær forklarer videre, at den endelige beslutning blev truffet af Hjulmand, da han ikke selv er i stand til at sige fra.

- Jeg havde en god dialog med Kasper om beslutningen, men det er Kasper, der i sidste ende bliver nødt til at tage sådan en beslutning, for jeg kan ikke selv tage den. 

- Selv om jeg har spillet og prøvet meget, så kan jeg ikke trække mig, medmindre jeg ikke kan gå. Det kan jeg ikke. 

- Jeg vil altid spille, men i dag var låret ikke til det - slet ikke til at spille 90 minutter, så det var den rigtige beslutning. Nu skal jeg få styr på det, siger Kjær.

Landsholdsanføreren forklarer afslutningsvis, at han håber og tror på, at han bliver klar til den afgørende VM-gruppekamp mod Australien, der spilles på onsdag klokken 16:00.

Læs også

Skov Olsen var pissed: Det var lægernes vurdering

Hjulmand: Skæbnekamp mod Australien bliver svær og tæt

Ærgerlig Lindstrøm: Jeg troede, der var mål

Giroud til bold.dk: Vil hjælpe min ven Simon Kjær

Joachim A: Giroud slog ud efter mig

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0