1/12 2021

Fritstillet dansk spids: Ikke det jeg ønskede

21-årige Mathias Jørgensen er blevet fritstillet fra New York Red Bulls, hvor han indrømmer, at det ikke blev det ophold, han håbede på. 

21-årige Mathias Jørgensen er blevet fritstillet fra New York Red Bulls, hvor han indrømmer, at det ikke blev det ophold, han håbede på. 

Major League Soccer samlet tabel

1. runde
lørdag 23:30

ATL

vs

RBNY

I februar 2019 skiftede Mathias Jørgensen OB ud med New York Red Bulls og et stort eventyr som blot 19-årig. 

Siden da er det blevet til 14 kampe, men ingen scoringer for førsteholdet.

Onsdag blev der dog sat punktum for det ophold, da den amerikanske klub meddelte, at man var blevet enig om at stoppe samarbejdet. 

Men selvom opholdet ikke blev den succes, som den nu 21-årige angriber håbede på, så fortryder han intet.

- Det er afslutningen. To og et halvt år hos New York Red Bulls. At flytte til Staterne var en stor beslutning. En beslutning jeg ikke fortryder. Men det er ingen hemmelighed, at jeg ikke fik det, som jeg ønskede. Når jeg ser tilbage på det, så har det været vanvittigt. 

- At sidde derovre mens verden ændrede sig og ikke vidste, hvad der skete. Jeg så ikke min familie i 11 måneder. Det er lidt hårdt, når man er 19 år. Uanset hvad så skulle jeg have spillet mere, men det gjorde jeg ikke. Sådan er det. Tak til mine holdkammerater gennem de tre år.

- Tak til New York RedBulls. Jeg vil se mig selv i spejlet og arbejde endnu hårdere. Men nu er det tid til et nyt kapitel. Tak, skriver Mathias Jørgensen på Twitter. 

Han har en fortid hos FC Nordsjælland, OB samt et lejeophold i AGF i starten af 2021. 

Læs også

NY Red Bulls bekræfter: Dansk spids fritstillet

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0