30/5 2022

Friis om Lars Grisk-banner: I deres gode ret til

Lars Friis havde ikke set Viborg-fansenes banner om den tidligere Viborg-træner, men han siger, at de er i deres gode ret til at stikke til ham. 

Lars Friis havde ikke set Viborg-fansenes banner om den tidligere Viborg-træner, men han siger, at de er i deres gode ret til at stikke til ham. 

Superligaen Grundspil

18. runde
fre 17. feb 18:00

AaB

vs

AGF

Viborg-fansene udtrykte sin utilfredshed med deres tidligere træner Lars Friis. 

Søndag stod Viborg og AaB ansigt til i Superligaens Europa-playoff, hvor Lars Friis skulle møde sin tidligere klub Viborg. 

Viborg-fansene havde taget et stort banner med til kampen, hvor de havde lavet et billede af Lars Friis som en gris hvortil der stod Lars Grisk. 

Lars Friis fortalte efter kampen, at han ikke havde bemærket banneret, men den fremmødte presse kunne så fortælle ham, hvad der var på banneret. 

- Jeg har ikke hørt eller set noget, men er i deres gode ret til, fortæller Lars Friis efter kampen mod Viborg. 

Lars Friis og AaB-holdet var lang tid i omklædningsrummet efter søndagens nederlag til Viborg, men det er der en helt særlig forklaring på. 

- Vi havde nogle spillere, der skulle stoppe. Derinde bag den lukkede dør der jubler vi sammen, når vi vinder, og vi græder sammen, når vi taber. Så der var nogle ting, som vi skulle sige til hinanden, og nogle spillere skulle tage sin afsked, så der skulle siges noget til dem, fortæller Lars Friis. 

AaB endte med at tabe kampen til Viborg efter straffesparkskonkurrence. 

Læs også

Friis: Helt rigtigt at spare Kramer for AaB-kamp

Friis: Græder ikke mere fordi det er Viborg

AaB-træner: Målmand stod øverst som skytte

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0