30/5 2022

Friis: Helt rigtigt at spare Kramer for AaB-kamp

Jacob Friis fortæller, at det var den helt rigtig beslutning at lade Lars Kramer sidde over, fordi han skifter til AaB denne sommer. 

Jacob Friis fortæller, at det var den helt rigtig beslutning at lade Lars Kramer sidde over, fordi han skifter til AaB denne sommer. 

Superligaen Grundspil

18. runde
fre 17. feb 18:00

AaB

vs

AGF

Det var den rigtige beslutning at vrage Lars Kramer til søndagens kamp mod AaB. 

Det fortæller Jacob Friis, efter Viborg søndag sikrede sig plads i Conference League-kvalifikation. 

Jacob Friis lagde ikke skjul på, at de skånede Lars Kramer, da han efter denne sæson skifter til søndagens modstander fra AaB. 

- Lars han tog det top professionelt. Han ville selvfølgelig gerne have været med til at gøre det færdigt med Viborg, og det kan jeg også godt forstå, at han ville. 

- Men vi ville forskåne ham for det store drama ved at udelade ham. Det er sket før i fodboldhistorien, at der er nogen, der skifter til en anden klub og spiller direkte mod dem i playoff, og den skal han ikke have hængende på sig. 

- Der var jo drama for alle pengene i dag, og vi brugte stort set alle indskiftere. Der var masser af 50/50-situationer, så i bagklogskabens lys var det det helt rigtige. 

- Uanset hvor professionel han er, så kan det jo være, at han snubler eller er uheldig, og så skal han høre på det i resten af sin karriere, så det var for at fjerne den lille, lille tvivl, der kunne være. 

- Så det var udelukkende for Lars’ skyld, at han ikke skulle være involveret i noget i noget 50/50, hvor han efter den kamp skifter til modstanderne, fortæller Jacob Friis efter kampen. 

Jacob Friis lægger altså ikke skjul på, at meget peger på et Kramer-skifte til AaB fra den kommende sæson. 

Læs også

Friis: Græder ikke mere fordi det er Viborg

Kramer udeladt: Forestil dig han laver en fejl

Medie: AaB henter Lars Kramer på lang aftale

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0