30/5 2022

Friis: Græder ikke mere fordi det er Viborg

Lars Friis tabte søndag aften til sin tidligere klub i Europa-playoff'en, men det gør ikke ekstra ondt, at det lige er Viborg, som han taber imod. 

Lars Friis tabte søndag aften til sin tidligere klub i Europa-playoff'en, men det gør ikke ekstra ondt, at det lige er Viborg, som han taber imod. 

Superligaen Grundspil

18. runde
fre 17. feb 18:00

AaB

vs

AGF

Det lykkedes ikke for Lars Friis og AaB at komme i Europa. 

Søndag aften stod de ansigt til ansigt med Lars Friis tidligere klub Viborg i en direkte kamp om en plads i europæisk kvalifikation. 

De to hold skulle hele vejen ud i straffesparkskonkurrence for at få det afgjort, og her trak Viborg det længste strå. 

Det var en tydeligt skuffet Lars Friis der mødte pressen efter kampen, men det gør ikke ekstra ondt, bare fordi det lige var Viborg, som de tabte til. 

- Det er ikke sådan, at jeg græder endnu mere, fordi det er Viborg. Jeg var rigtig glad for at være i Viborg, og jeg har rigtig mange gode relationer og venner på holdet. Men jeg er også rigtig, rigtig glad for at arbejde i Aalborg, fortæller AaB-træneren efter kampen.

På trods af en rigtig dårlig afslutning på sæsonen, så mener Lars Friis, at sæsonen i sin helhed har været acceptabel i AaB. 

- Set over hele sæsonen så har så sæsonen vel egentlig været okay. Nu skal jeg passe på, men der er stadigvæk store forbedringsmuligheder. De sidste syv kampe i turneringen har bestemt ikke været i orden, for der fik vi kun et enkelt point. 

- Det er ikke i dag, at vi taber Europa. Det var i dag, at vi havde muligheden for at komme i Europa, men for fire/fem runder siden, der spillede vi med om medaljer, fortæller Lars Friis efter kampen. 

Gårsdagens sejr betyder, at Viborg indgår i anden kvalifikationsrunde i Conference League. De skal derfor vinde over tre hold, hvis de skal sikre sig plads i gruppespillet. 

Læs også

AaB-juvel imponerer Rinne: Alverdens talent

AaB-træner: Målmand stod øverst som skytte

Viborg-træner fremhæver klubbens forarbejde

Grønning efter sejr: Vi tror på det vi gør

Viborg i Europa-kval efter straffedrama

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0