1/10 2020

Fri Thrane: Har haft ret sjove henvendelser

Mathias Thrane er i øjeblikket transferfri og prøvetræner for tiden i Vendsyssel. Han har siden bruddet med Nykøbing haft flere henvendelser.

Mathias Thrane er i øjeblikket transferfri og prøvetræner for tiden i Vendsyssel. Han har siden bruddet med Nykøbing haft flere henvendelser.

Da juli blev til august løb midtbanespiller Mathias Thranes kontrakt ud med Nykøbing FC efter en sæson, hvor klubben var rykket ned i 2. division.

Thrane træner i øjeblikket med i Vendsyssel, hvor han håber på, at han kan spille sig til en kontrakt, men klubben skal, ifølge Thrane, først have prioriteret sine midler – det kan du læse mere om her.

Ikke desto mindre er Thrane fortsat uden kontrakt, og den status har medført flere henvendelser, fortæller Thrane.

- Jeg har haft nogle ret sjove henvendelser i ny og næ fra Østeuropa og fra Israel, men det er ikke blevet så konkret endnu, siger Thrane til bold.dk uden at nævne navne og fortsætter om klubjagten:

- Jeg har også talt med Nykøbing, hvor jeg ikke var afvisende for at spille 2. division, men vi kunne ikke blive enige om en aftale. Det var ærgerligt, men livet må gå videre.

- Jeg føler mig ikke for fin til 2. division eller andre steder, så jeg holder mine muligheder åbne. Men det er klart, at jeg ikke var taget til Vendsyssel at træne med, hvis jeg ikke havde håbet på, det blev til noget og følte, jeg kunne bidrage med noget til holdet.

Brændte nallerne sidst som transferfri

Mathias Thrane stod i samme situation som nu, da han i 2018 ikke fik sin kontrakt forlænget i Superliga-klubben OB.

Dengang endte en desperat Thrane med at skrive en kort kontrakt med Ebbsfleet United i den femtebedste engelske række, så han kunne vise sig frem, efter at have takket nej til et dansk tilbud og en fejlslagen prøvetræning i Dundee United.

Han fik en enkelt kamp for Ebbsfleet United, der udelukkede ham fra kampe i resten af 2018 - en situation, du kan læse mere om her.

Denne gang er Thrane fortrøstningsfuld, når han beskriver sin nuværende situation.

- Jeg brændte nallerne gevaldigt efter OB og sagde nej til nogle ting der, fordi jeg på det tidspunkt ønskede noget andet. Jeg gik ikke efter pengene, men det rigtige sportsligt, hvor jeg kunne tage det næste skridt og udvikle mig og det lykkedes mig desværre ikke at finde.

- Så det endte med, at jeg tog en chance, og det bed mig i røven, og efter den oplevelse ville jeg da hellere have 100 procent styr på, hvad der skulle ske med karrieren, siger han.

Han mener, at han i Nykøbing, hvor han har var fra februar 2019 til august i år, fik vist sig frem.

- Lige nu er det bare at se, hvad der sker. Det sidste halve år spillede jeg en rigtig god sæson i Nykøbing som sekser med stort set fuld tid som sekser og fik bevist, at jeg sagtens kan gøre mig i 1. division, og det er den hylde, jeg håber på. Men jeg udelukker ikke noget.

- Det er frustrerende lige nu, men jeg er fortrøstningsfuld omkring, at der nok skal komme noget.

Thrane har tidligere spillet Superliga for både OB og AaB.

Læs også

Tidligere AaB- og OB-midt træner i Vendsyssel

Thrane om kort engelsk kontrakt: Var desperat

Nykøbing snupper transferfri ex-OB'er

Mathias Thrane prøvetræner i Skotland

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0