21/9 2018

Fri Thrane: Der skal til at ske noget

Den tidligere OB-spiller Mathias Thrane håber at have sin fremtid på plads inden for et par uger, og han sigter efter en klub i de danske divisioner.

Den tidligere OB-spiller Mathias Thrane håber at have sin fremtid på plads inden for et par uger, og han sigter efter en klub i de danske divisioner.

Mathias Thrane forlod denne sommer OB ved kontraktudløb, men midtbanespilleren har endnu ikke fundet en ny arbejdsgiver.

25-årige Thrane var for en måneds tid siden til prøvetræning i skotske Dundee United, men det endte ikke med en aftale.

- Det var en lidt speciel oplevelse. Jeg blev fortalt, at jeg nærmest skulle til lægetjek, og at et skifte stort set var på plads. Men da jeg kom derover, var det en lidt anden oplevelse, siger Thrane til bold.dk og uddyber:

- Det var mere en decideret prøvetræning. Jeg havde en god fornemmelse derovre, men træneren mente, at han havde de midtbanespillere, de skulle bruge. Jeg kan så undre mig lidt over, at de ville have mig derovre og betale for mit ophold, men sådan er det.

Thrane har haft udlandet som førsteprioritet, men satser nu på finde en klub i Danmark inden længe.

- Jeg har haft nogle prioriteter og et ønske om at komme til udlandet, og derfor har jeg sagt nej til nogle tilbud undervejs. Tilbud, som jeg måske nu to måneder senere ville have takket ja til, hvis jeg vidste, hvilken situation jeg stod i nu.

- Der skal til at ske noget nu, og jeg håber at have noget på plads inden for to uger. Nogle gange må man gå lidt på kompromis med de ting, man gerne vil.

- Om det så er et halvt år i 2. division for at bevise sig, eller om en klub i 1. division mangler en forstærkning, er svært at sige. Men det kan meget vel være én af løsningerne for mig, slutter Thrane.

Mathias Thrane har spillet i alt 40 Superliga-kampe for henholdsvis OB og AaB. Han startede karrieren i HIK.

sara@bold.dk

Læs også

Mathias Thrane prøvetræner i Skotland

Thrane følte sig sat i bås som reserve i OB

Thrane om Hobro: Ikke i denne omgang

Hobro havde Mathias Thrane med i AaB-test

OB siger farvel til fem spillere ved udløb

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0