25/12 2020

Fremad Amager-kaptajn: Klar til næste skridt

Fremad Amager-kaptajnen Lukas Engel føler sig klar til at tage det næste skridt i sin karriere, men han vil ikke skifte for enhver pris.

Fremad Amager-kaptajnen Lukas Engel føler sig klar til at tage det næste skridt i sin karriere, men han vil ikke skifte for enhver pris.

Gennem de seneste år har Fremad Amagers Lukas Engel taget store skridt i sin udvikling.

Den 22-årige amagerkaner er anfører i 1. divisionsklubben, og han krydrede i efteråret sin fine udvikling med en udtagelse til det danske U21-landshold.

Den udvikling, han har været igennem, har også gjort ham klar til at tage det næste skridt i karrieren, fortæller Engel, der har mærket interesse fra flere spændende klubber.

- Jeg føler mig klar til det. Det er det, jeg har arbejdet hen imod i de sidste to og et halvt år. Jeg er blevet en fast del af holdet for at kunne tage det næste skridt, og der er jeg ved at være nu. Men jeg er rigtig glad for at være her, så jeg tager det, som det kommer, siger Engel til bold.dk og fortsætter:

- Det kan jo være, der kommer noget interessant på et tidspunkt, og så må jeg tage stilling til det der.

Han fortæller, at der gennem efteråret har været fint med interesse, og også fra interessante klubber, selv om det ikke er blevet til et skifte endnu.

- Ja, der er selvfølgelig noget interesse, og det er jeg selvfølgelig rigtig glad for. Men det skal være det rigtige for mig.

- Jeg skal ikke bare rykke for at rykke. Så når det rigtige kommer, og jeg kan se mig selv der, så begynder jeg at tage det seriøst og virkelig overveje det, siger han.

Så de rigtige klubber har ikke været interesseret endnu?

- Jo, der har været lidt, men ikke noget, som har været muligt på det tidspunkt. Jeg kan ikke sige mere, men der har været nogle interessante klubber ude.

Lukas Engel rykkede fra Kastrup Boldklub til Fremad Amager i 2017, men begyndte for alvor at slå sig fast i 18/19-sæsonen. Han har dækket utallige positioner på banen, men i denne sæson har han mest af alt gjort sig på venstrekanten.

Han har kontrakt til 2022.

Læs også

Fremad Amager-kaptajn: Flere løb med krampe

Fremad-anfører jubler: Brøndby var klart bedst

Skadet Fremad A-talent forlader U21-lejren

Capellas roser Hausner og Engel: Fortjener det

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0