7/1 2021

Fremad Amager bekræfter træner-afsked

Fremad Amager bekræfter torsdag, at klubbens cheftræner Azrudin Valentic skal være cheftræner i Bulgarien, hvor selskabet, som ejer Fremad Amager, har købt en ny klub.

Fremad Amager bekræfter torsdag, at klubbens cheftræner Azrudin Valentic skal være cheftræner i Bulgarien, hvor selskabet, som ejer Fremad Amager, har købt en ny klub.

Fremad Amager skal have ny cheftræner, da ejerne af Fremad Amager, SCP Waterfront, har købt en ny klub i form af bulgarske Botev Plovdiv, hvor Azrudin Valentic altså skal være ny cheftræner.

Azrudin Valentic tager Christian Tirintiello med sig fra Fremad Amagers stab, og det er med vemod, at Valentic tager afsked med Fremad Amager.

- Det har været to fantastiske år i Fremad Amager, og det er en klub, der har fået en stor plads i mit hjerte. Spillere, stab, fans og sponsorer har givet mig en fantastisk oplevelse på Amager. 

- Jeg er stolt af det, vi har opnået i fællesskab med to forbedringer af slutplaceringen i 1. division og store pokalsejre mod FC Midtjylland og senest Brøndby IF, siger han i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Jeg vil gerne takke alle i og omkring klubben for en rigtig god opbakning, og jeg kommer til at følge klubben på rigtig tæt hold. Den kommende cheftræner ønskes rigtig god vind med klubbens målsætninger.

Den nye cheftræner er endnu ikke på plads, og derfor står fysisk træner Mathias Marker, målmandstræner Jesper Christiansen og akademichef Philip Hansen for træningen, indtil afløseren for Valentic er på plads.

Læs også

Fremad Amager-ejer køber bulgarsk klub

Fremad A-profil har udløb: Vil have SL-chance

Skuffet Fremad A-profil: Holdene har læst os

Fremad Amager-kaptajn: Klar til næste skridt

Russisk Fremad Amager-assistent siger stop

10 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0