26/3 2021

Fremad A-spids forlænger: Vil opleve fansene

Kristoffer Munksgaard forlængede fredag sin aftale med Fremad Amager til 2023, og det er blandt andet for at opleve Sundby Idrætspark uden restriktioner. 

Kristoffer Munksgaard forlængede fredag sin aftale med Fremad Amager til 2023, og det er blandt andet for at opleve Sundby Idrætspark uden restriktioner. 

NordicBet Liga

11. runde
fredag 17:00

HOB

vs

FAM

For lidt over et år siden blev Kristoffer Munksgaard hentet til Fremad Amager fra Næstved.

Det skifte har parterne været så tilfredse med, at de fredag forlængede aftalen til 2023. Aftalen stod ellers til at udløbe til sommer.

Det glæder den 31-årige angriber, der ser frem til at opleve fans på Sundby Idrætspark. Dem nåede han nemlig kun at opleve én gang, inden pandemien satte en stopper for det. 

- Jeg har kun oplevet Sundby Idrætspark én gang uden restriktioner med feststemte fans på lægterne, og det skal jeg have mere af. Jeg lever mig ind i stemningen, når jeg spiller fodbold, og foretrækker helt sikkert en jubel med højtråbende fans.

Derudover kan jeg sige, at jeg er helt vildt glad for at være i Fremad Amager, og kan fortsætte i minimum to år mere på Ama’r. Jeg glæder mig til at bygge på i fremtiden individuelt og holdmæssigt. Den rolle jeg er blevet tildelt, kræver rigtig meget ild i øjnene, og det passer mig perfekt. Det har en stor betydning at jeg skal tage ansvar og kan bidrage med min erfaring til de yngre spillere i truppen,”

- Gaxe og jeg har haft nogle vigtige snakke om, hvad der skal ske, og hvordan jeg kan bidrage. Jeg er sikker på, vi går en spændende fremtid i møde, og det bliver fedt at være en del af. Efter halvandet år i Fremad Amager, har jeg langt fra fået nok. Jeg har ambitioner, og dem kan jeg jagte her, siger Kristoffer Munksgaard til Fremad Amagers hjemmeside. 

Kristoffer Munksgaard har i alt scoret 19 mål og leveret syv oplæg i 41 kampe. I denne sæson er det blevet til 11 mål for klubben

Læs også

Fremad A. holder på topscorer Munksgaard

1. div-program: Topholdene slutter hjemme

Fremad A-anfører: Bare lort at misse top seks

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0