31/12 2020

Fremad A-profil har udløb: Vil have SL-chance

Fremad Amager-profilen Pierre Larsen har kontraktudløb til sommer, og han håber, at en Superliga-klub giver ham chancen.

Fremad Amager-profilen Pierre Larsen har kontraktudløb til sommer, og han håber, at en Superliga-klub giver ham chancen.

Pierre Larsen har haft en glimrende år i Fremad Amager, og wingbacken står med kontraktudløb til sommer.

26-årige Pierre Larsen står i 2020 noteret for syv mål og 18 oplæg i 34 kampe, og han håber på et skifte til Superligaen senest til sommer.

- Jeg føler mig klar til næste skridt. Jeg synes, jeg har haft to succesfulde sæsoner i Fremad Amager, hvor jeg har ramt et højt niveau, og jeg håber da, at mit antal af mål og assists giver lidt genlyd, siger Pierre Larsen til bold.dk.

- Jeg har spillet i 1. division i tre-fire år som fast mand, og jeg synes, jeg har gjort mig bemærket. Det håber jeg også, at andre klubber har set.

Pierre Larsen udelukker heller ikke, at et udlandseventyr kan komme på tale.

- Jeg er åben for både Superligaen og udlandet, men som minimum skal det være Superliga senest til sommer. Nu er jeg i en alder, hvor jeg gerne vil prøve udlandet, hvis det ikke bliver den bedste række i Danmark.

- Jeg er ikke i tvivl om, at jeg kan begå mig i Superligaen, så jeg håber virkelig, der er en klub, der giver mig chancen.

Har du talt med Fremad Amager om fremtiden?

- Nej, jeg har slet ikke talt med dem om, hvad der skal ske. Men det er helt klart min forventning, at jeg skal et step op til sommer.

Fra kant til wingback
Pierre Larsen understreger, at han trives i Fremad Amager, og spillestilen har fået det bedste frem i ham.

- Måden, Fremad Amager spiller fodbold på, har hjulpet mig. Det er en fed spillestil, som passer mig godt, fordi vi mere holder fast i bolden frem for at sparke den langt op på angriberne.

Pierre Larsen har tidligere spillet i FC Helsingør og Viborg, hvor han blev brugt som traditionel kantspiller, mens han i Fremad Amager har udviklet sig som wingback.

- I Viborg havde jeg en back bag mig fast, og der var måske ikke det samme defensive arbejde i det, som der er nu.

- Jeg tror, at jeg faktisk vil være endnu skarpere som rendyrket kantspiller, fordi jeg så ikke ville have så mange defensive pligter, som jeg har nu.

- Men jeg kan godt lide at spille wingback, det er en fed position at spille. Det virker også til, at det er blevet min plads, når det nu er gået så godt, siger Pierre Larsen.

Pierre Larsen har spillet én Superliga-kamp, efter han rykkede op med FC Helsingør, inden turen gik til Viborg i 1. division.

Læs også

Fremad A-profiler kan finde hinanden i søvne

9 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0